burun büyütme?

Lilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
142
15
68
31
Ankara
Herkes burun küçültme estetiği olmak istiyor ama benim sorunum burnumun yüzüme göre fazla küçük olması ve bu yüzden çenemin fazla çıkık durması. Çene ameliyatı olmak istemiyorum ama burun büyütmek için ameliyat yapılıyor mu yapılıyorsa nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz ?

Herkes burun küçültme estetiği olmak istiyor ama benim sorunum burnumun yüzüme göre fazla küçük olması ve bu yüzden çenemin fazla çıkık durması. Çene ameliyatı olmak istemiyorum ama burun büyütmek için ameliyat yapılıyor mu yapılıyorsa nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz ?

yapılıyor canım merak etme... kulak ya da kaburgadan kıkırdak alıp burnu büyütüyorlar ama mutlaka iyi bir doktora görünmelisin... çenemi büyük, burun mu küçük, buna işinin ehli bir doktor karar vermeli....

insan bazen kendi ile ilgili konularda objektif olamayabiliyor canım...

istersen resim ekle... pek çok kişininde yorumunu alma şansın olur...

Sevgili Lilyn,

Burun büyütme elbette yapılıyor. Yüz hatlarınızın çeneninizin hacmi, şekli ve burunla yaptığı harmoni, burundaki kıkırdak ve diğer dokuların miktarı ve buna benzer kriterler yeni burun şeklinizi belirleyecektir. Muayene sonrasında eğer burnunuzda yeterli kıkırdak dokusu miktarı yoksa, kulaktan kıkırdak nakli yapıyoruz. Daha fazla bilgilendirme için info@estetikport.com'a mail atabilirsiniz.

Sağlıkla kalın.

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

Back
X