Burun da kemik eğriliği için ameliyat ve sonrası lütfen acil cevap

iyitugba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
48
0
286
43
Bursa
Merhaba,

Salı günü burnumdaki kemik eğriliği,rahat nefes alamama devamlı geniz akıntısı için burun ameliyatı oldum radyofrakans yapıldı.İki gün tamponla gezdim felaket bir şeydi zaten nefes alamayan ben tamponlarla o iki gece nasıl geçti anlatamam birde bebek bar gece kalkıyorum v.s...Dün tamponlar çıktı çok az rahatladım ama dün gece tamamen tıkandım bugün dotora tekrar gittim ödem olmuş bünyem tekrar et yapıyormuş burnumda yine burun damlası ve ilaç verdi.Bu durum nekadar sürecek ben böylemi kaldım hiç nefes alamıyorum ağzzım açık geziyorum boğazım acıyor.Aynı durumları yaşayan atlatan var mı acaba?

Benim tamponlarım 4 gün kalmıştı şükret :).. Ödemlerden dolayı nefes alamaman normal bence. Bu durumda çok uzun sürmez bence telaşlanma canım.

benım tamponlar bır haftadur duruyor
3 gun daha duracaklar
bogaz konusu hepımızde var canım
benımde şiş
hepımız grıp olduk
aynı donem amelıyat olanlardan

Peki 4 günden sonra neler oldu tampon çıkıncada ben rahatlamadım hala nekadar süre sonra rahat nefes alabildiniz?

Tampon çıkar çıkmaz nefes almaya başladım ama kan pıhtıları nefes almamı engelliyodu onun içinde okyanus suyu verdi doktor spreyi sıkıp sümkür sürekli dedi. sonra bişey kalmadı içdeki dikişlerim döküldü.

Cevap için çok teşekkürederim ben de okyanus suyu kullanıyorum arada acayip tıkanıyorum bazen de hafif hafif nefes alıyorum umarım kısa zaman da geçer.

Aynı dert bende de var.Bana okyanus suyu vermedi, pıhtılar ucuna geliyor fakat alamıyorum, dün almaya kalktım fakat arkasından aşırı kanadı.Bir delikten sürekli kan sızıyor..

Canım geçmiş olsun ben de dokuz gün önce ameliyat oldum, ikinci gün tamponlar alındı, ilk gün resmen ciğerlerim bayram etti ama ertesi gün burnum bir tıkandı sorma, doktorun verdiği burun yıkama sıvısı da geçici fayda verdi ama uzun süreli olmadı, 5.gün dikişlerimi aldırmaya gittiğimde doktoruma söyledim sağolsun burnumun içini iyice temizledi, yine ciğerlerim bayram etti ama sonra tekrar tıkandım, burnumdan kan ile birlikte burun sıvıları geliyordu ve ben de korkumdan sümküremediğim için (sümkürmek yasak zaten) bir yerde kuruyarak tıkıyor, bugün dokuzuncu günümdü ve ateller alındı, elimden geldiğince temizlemeye çalışıyorum ama halen tıkanıyor, bu normal yani burun mukozası iyileşene kadar sabredeceğiz yapacak bişey yok lmaz:

canimcim oncelikle gecmis olsun.....benimde sag burun deliginde kemik egriligi vardi..daha dogrusu sonradan cikdi ve ogrendim...benimde deviasyonla birlikde estetik oldum bendede bir hafta tamponlar durdu...ve alci dahil...bence biras sabretmelisin hic birsdey kolay eldee edilmiyor..biras canimiz acicak elbet...ma burnuna cok dikkat etmen lazim ellerini hep temiz tut burubn icin hale taze yara var mikrop kapmasin ..öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…