burun da nefes darlığı ve kemer (

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
2
296
37
Ankara
arkadaşlar burnumdan nefes almakta zorlanıyorum.ama bazende delik açılıyo sanki özelllikle sol tarafım hep tıkalı ama bazen sanki ordaki şey geri çekiliyo ve nefesimi açıyo ama ben genede burnumdan nefes alamıyorum yetmiyo nefes çünkü.ankarada yaşıyorum nerde nasıl ameliyat oolcam bilmiyorum.ama inanılmaz korkuyorum.yane amliyat nasıl geçiyo.bilgilendirimisiniz beni biraz.ağrı oluyomu sonrası ? ooff ağzı açık uyumak istemiyorum .yediklerimden tat almak istiyorum

ben ameliyatı oldum ve memnunum keşke daha önce olsaydım. ağrısı sızısı 1 hafta ameliyat sonrası burnun bir ömür seninle. ve ağrı da öyle çekilmeyecek gibi değil. tabii doktoruna güveneceksin, iyi seçeceksin vsvs. benim 1buçuk ay oldu burnum halen tam açılmış değil çok az ödemli ama ameliyat öncesinden çok daha güzel.

dyslexia senin ameliyat sebebin nedir?benimde burun kemiği eğriliği var bende çok rahatsız oluyorum.şuan hamileyim zaten şimdi olmayacağım ama ilerde korkumu yenebilirsem belki.

slm kızlar. benimde malesef burnumun sol tarafı tıkalıı yaa henüz doktora görünmedim ama hissettiklerim öle ve kemerden dolayı eğrilikde var. bunun için kbb mi yoksa plastik cerrahimi hangisine başvurmam lazım.. aynı zmanda samsunda yaşıyorum.. ve bu konu hakkında hangi doktordan destek alabilirim acaba ??

Back
X