• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun deldirme

Merhaba, yaklaşık 2 senedir burnumun sağ tarafı delik ve hızma kullanıyorum, spreyle uyuşturuldu ,iğneyle delindi hiç acimadi, sonrasında da hissetmedim bile, iyi düşünüp karar verdikten sonra temiz bir yerde işinin ehli biri yaparsa ve temiz bakılırsa bende yakıştırıorum.

teşekkür ederim yorum için :)

Ben şahsen bayana çok yakıştığını düşünüyorum geçen sene bende deldirmiştim ama sürekli düştüğü için kontrol etmek zorunda kalıyodum pek iyi yapamamış delen arkadaş durmuyodu burnumda her dakika düştüğü için sinirlendim attım :1:

kuyumcuda mı deldirmeliyim başka yerde mi ?

çok kararsız kaldım olumlu olumsuz birçok yorum var peki siz ne diyorsunuz burnumu deldirmeli miyim ?

liseden beri delik burnum, herkes çok beğeniyor bende öyle tabi...

gereksiz falan değil, bence çok şık duruyor,istiyorsan yaptır :ssz:

Burnunu iki kez deldirmiş biri olarak çok pişmanım... İlkinde yaşım ufaktı bilmediğim bir yerde tabancayla deldirdim 3 ay yarası geçsin diye uğraştım kremler sürdüm iltihap kurutucu fayda etmedi. Sonra dayanamayıp çıkardım kapandı. Aradan 2 yıl geçti bir konuşma esnasında tabancayla delindiğinde burundaki kıkırdağı patlattığı için yara olur dediler iğne bu iş için uygun dediler akıllanmamış olan ben nasılsa geçti diye bu kez iğneyle deldirdim. Delinirken çektiğim acının tarifi yok uyuşturucu sprey sıkmışlardı gözlerimden yaşlar aka aka delindi. İkinci durum da fiyasko yine iyileşmedi hep yara oldu eczaneden ilaç almaya gittiğimde çıkan iltihabı görünce eczacı bu iltihap beyninize bile ulaşabilir sonuçları kötü olur dedikten sonra çıkarttım kapandı gitti. Hızmayı çok seviyorum ama benim cildim kabul etmedi. Yaparken bir kez daha düşünün derim ben titiz temiz bir insanım ama düzeltemedim yarasını. Memnun kalanlar da vardır muhakkak lakin bende olan hikayenin kötü tarafını da bir duyun istedim...:ssz:

Burnunu iki kez deldirmiş biri olarak çok pişmanım... İlkinde yaşım ufaktı bilmediğim bir yerde tabancayla deldirdim 3 ay yarası geçsin diye uğraştım kremler sürdüm iltihap kurutucu fayda etmedi. Sonra dayanamayıp çıkardım kapandı. Aradan 2 yıl geçti bir konuşma esnasında tabancayla delindiğinde burundaki kıkırdağı patlattığı için yara olur dediler iğne bu iş için uygun dediler akıllanmamış olan ben nasılsa geçti diye bu kez iğneyle deldirdim. Delinirken çektiğim acının tarifi yok uyuşturucu sprey sıkmışlardı gözlerimden yaşlar aka aka delindi. İkinci durum da fiyasko yine iyileşmedi hep yara oldu eczaneden ilaç almaya gittiğimde çıkan iltihabı görünce eczacı bu iltihap beyninize bile ulaşabilir sonuçları kötü olur dedikten sonra çıkarttım kapandı gitti. Hızmayı çok seviyorum ama benim cildim kabul etmedi. Yaparken bir kez daha düşünün derim ben titiz temiz bir insanım ama düzeltemedim yarasını. Memnun kalanlar da vardır muhakkak lakin bende olan hikayenin kötü tarafını da bir duyun istedim...:ssz:

ayyy geçmiş olsunn :(

15 yasimdan beri sag tarafimda 12 yillik hizmam var ve suan asla pismanlik duymuyorum. Yüzümle bütünlesti sanki ;)
Delirirken acimadi desem yalan olur, ilk zamanlar hapsiramiyordum ve sürekli bepantan antibaktirel krem ile kenarindan temizliyordum.
Ilk sene cok hassas oluyor ve hizma cikar cikmaz kapanabiliyor, ilk senesinde denizde hizmam düsmüstü,
ben odaya gidip baska bir tane hizma takana kadar delik kapanmisti bile..
Sonra tekrar deldirdim ayni yerden. Bir sorun yasamadim. Hijene dikkat etmelisin sadece.

15 yasimdan beri sag tarafimda 12 yillik hizmam var ve suan asla pismanlik duymuyorum. Yüzümle bütünlesti sanki ;)
Delirirken acimadi desem yalan olur, ilk zamanlar hapsiramiyordum ve sürekli bepantan antibaktirel krem ile kenarindan temizliyordum.
Ilk sene cok hassas oluyor ve hizma cikar cikmaz kapanabiliyor, ilk senesinde denizde hizmam düsmüstü,
ben odaya gidip baska bir tane hizma takana kadar delik kapanmisti bile..
Sonra tekrar deldirdim ayni yerden. Bir sorun yasamadim. Hijene dikkat etmelisin sadece.

kulak deldirirken bile dikkat etmiştim :) teşekkürler :)

çok beğeniyorum ben de.. sağ kulağımın üst kısmında da bi küpem var o da benle bütünleşti senelerdir çok seviyorum onu
çok özendim deldirsem mi ben de acaba :1: ama yaş oldu 28 :ssz:

Takıp çıkardıktan sonra burunda siyah nokta varmış gibi duruyor..Çok çirkin.Piercingi hep kaşta beğenmişimdir

hiç deldirmedim ama bende çok beğeniyorum zamanı deldirseymişim keşke çok içimde kaldı. küçük bi tek taş çok hoş duruyo

Benim de 6 yıldır burnumda hızma var, hiç pişman olmadım....
Burun kulak kadar hassas değil bence, ben de hiç yara iltihap vb. şeyler olmadı, burun kulak gibi değil, direkt üstüne yatmadığın için iyileşmesi daha kolay..
Mesela sol kulağımın en üstünde de delik var, orası 5 ayda iyileşti..

Ben de tragus piercing yaptırmak istiyorum fakat cesaretim yok şimdilik, yani deldirirken çekeceğim acı için değil de uyumakta sorun çekerim diye korkuyorum..

29 yasındayım tam 11 yıldır kullanıyorum ve hıcte sıkılmadım bır gun takmasam unutsam mıllet hemen farkına varıyor ve cevremde hep cok yakıstırmıstır... dusmemesı ıcın ucu toplu olanları kullanırsın ben onceden kestırıyodum uclarını topu takıp cıkarmak acıtır dıye ama bosunaymıs top olunca takıldı dusu derdıe yok...

begeniyorsaniz deldirin ne olacakki.. ben 2009 yilinda deldirmistim ilk defa. Maalesef kapanmisti, gecen sene tekrar deldirdim.
Herkesin sahsi fikri tabi, ama ben cok begeniyorum. Benimkide ufacik birsey zaten cok zarif duruyor.

O biraz teninizle ilgili bende burnumu deldirmiştim zamanında ama iyileşmedi iltihap olunca çıkardım düzeldi, çok uğraştım neler kullandım kapanmasın diye ama cildim kabul etmedi kulaklarımı deldirdiğimdede aynı sorun oluyor bende severim özellikle kulakta 2 3 delik ama kaç defa deldirdim kulaklarımı ne kadar dikkat etsemde olmuyor

Benim de 6 yıldır burnumda hızma var, hiç pişman olmadım....
Burun kulak kadar hassas değil bence, ben de hiç yara iltihap vb. şeyler olmadı, burun kulak gibi değil, direkt üstüne yatmadığın için iyileşmesi daha kolay..
Mesela sol kulağımın en üstünde de delik var, orası 5 ayda iyileşti..

Ben de tragus piercing yaptırmak istiyorum fakat cesaretim yok şimdilik, yani deldirirken çekeceğim acı için değil de uyumakta sorun çekerim diye korkuyorum..

Tragus yaptirdim ben...bir ay oluyor sanirim, ilk günler biraz zorlandim dogal olarak..diger tarafima yattim, uyurkende hissetmedim agrisini o tarafima döndügümdede.
Yalniz sunu söyleyim, kiz kardesimde yaptirdi Tragus, ikimizinkide daha 100% agrisiz degil. DIkkat etmek gerekiyor. Desenfekte ediyorum her aksam ( Spray aldim Eczaneden) .
Kardesime doktoru Krem verdi, antibiotik icerikli.Onu kullandim. Simdi cok sükür ki sorunum yok. COk begeniyorum, cokkkk süper gözüküyor:)

Yaptirdigima pisman olmadim yani:)

Back
X