Burun Deliği Eşitleme

noname3406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
168
1
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, ben bir ay önce ameliyat oldum, burnumun şekli vs. gayet güzel istediğim gibi oldu, sadece sağ burun deliğim, soldakine göre daha ufak, doktorumla konuştum yaklaşık bir ay sonra lokal anestezi ile çok ufak bir operasyonla hallederiz dedi, kıkırdakla destekleyecek tekrar. Günlük hayatımı etkilemeyeceğini söyledi, dikiş aldırma vs derdi olmayacakmış, kendisine de oldukça güveniyorum. Ama yine de sizlere de böyle bir operasyon yaşayan varsa tecrübelerini sormak isterim, bir de doktorum sen gel yeter dedi, herhangi bir ödeme yapılıyor mu böyle bir şey için, soramadım :) Teşekkürler:)

canım açtığın konuyu okudum ama inan hiçbir fikrim yok bunun hakkında..7 gün önce ameliyat olmuş biri olarak henüz çok acemiyim bu konularda..ama eğer yeni bir operasyon yaparsa doktorun ücret alacağını sanmıyorum..daha doğrusu almamalı..

canım açtığın konuyu okudum ama inan hiçbir fikrim yok bunun hakkında..7 gün önce ameliyat olmuş biri olarak henüz çok acemiyim bu konularda..ama eğer yeni bir operasyon yaparsa doktorun ücret alacağını sanmıyorum..daha doğrusu almamalı..

Evet benim de okuduğum mesajlara göre öyle ya hiç alınmıyor ya da sadece hastane ücreti, hastanede kalmayacağım ve lokal anestezi olacağı için onu da almazlar sanırım, alırlarsa da kısmet artık problem değil de, umarım bu operasyonu geçirmiş birileri cevap verir, geçmiş olsun bu arada:)

Arkadaşlar merhaba, ben bir ay önce ameliyat oldum, burnumun şekli vs. gayet güzel istediğim gibi oldu, sadece sağ burun deliğim, soldakine göre daha ufak, doktorumla konuştum yaklaşık bir ay sonra lokal anestezi ile çok ufak bir operasyonla hallederiz dedi, kıkırdakla destekleyecek tekrar. Günlük hayatımı etkilemeyeceğini söyledi, dikiş aldırma vs derdi olmayacakmış, kendisine de oldukça güveniyorum. Ama yine de sizlere de böyle bir operasyon yaşayan varsa tecrübelerini sormak isterim, bir de doktorum sen gel yeter dedi, herhangi bir ödeme yapılıyor mu böyle bir şey için, soramadım :) Teşekkürler:)

canım ben fotonun altınada yorum yaptım bence biraz daha bekle derim 1 aylık burun cok erken iyice ödemlerin insin 6 ay bi olsun ondan sonra baktın fark gecmedi o zaman ol şişkende yanılabilirsin gecede bilir bu durumun tabi sen bilirsin

canım ben fotonun altınada yorum yaptım bence biraz daha bekle derim 1 aylık burun cok erken iyice ödemlerin insin 6 ay bi olsun ondan sonra baktın fark gecmedi o zaman ol şişkende yanılabilirsin gecede bilir bu durumun tabi sen bilirsin
Merhaba teşekkür ederim yorumun için, ya düz bakınca fark etmiyor ama delikleri gösterince farklı, geçecek gibi değil kıkırdak desteğiyle hallederiz dedi zaten çok ufak bir operasyon olacakmış ama bilmiyorum bakalım:)

Merhaba teşekkür ederim yorumun için, ya düz bakınca fark etmiyor ama delikleri gösterince farklı, geçecek gibi değil kıkırdak desteğiyle hallederiz dedi zaten çok ufak bir operasyon olacakmış ama bilmiyorum bakalım:)

düz bakınca farkedilmiyosa dert etmene gerek yok bence. benim burnum S şeklinde üstelik delikler de ben yamuğum diye bağırıyor o kadar ki asimetrik.

şöyle ufak şeyleri dert etmeyin ne olur.

canım bence ödeme yapmamalısın dr ..düzeltmesi gerekir,estetikten önce deliklerin eşit boyuttaysa..

Evet ameliyattan önce eşitti:) Ufak bir şey diyorsunuz ama ameliyatımdaki asıl amaç rahat ve tam nefes alabilmekti o az da olsa etkiliyor, diğeri gibi etkili bir şekilde kullanamıyorum, o yüzden olacağım:)

Canım burnum zaten kalkık değil fazla, hani kafamı kaldırmasam kimse görmüyor zaten, ama nefesi de etkiliyor, o yüzden olacaktım geçen hafta ama şişlikler tam inmediği için bekleyeceğiz biraz daha:)

benim arkadaşım da 3 ay önce oldu, delikleri eşit değildi ama şimdi şişliği inince eşitlendi.. ama doktorunuz sizi bu konuda yönlendirmeyip ameliyatla düzeltiriz dediyse ve nefes sorunu varsa tabi ki olmanız daha iyi.. benim de aynı sorunum vardı, deliklerin olduğu kıkırdak kırıktı, ameliyatımda delikler de eşitlendi, zor birşey değil merak etmeyin =)

benim arkadaşım da 3 ay önce oldu, delikleri eşit değildi ama şimdi şişliği inince eşitlendi.. ama doktorunuz sizi bu konuda yönlendirmeyip ameliyatla düzeltiriz dediyse ve nefes sorunu varsa tabi ki olmanız daha iyi.. benim de aynı sorunum vardı, deliklerin olduğu kıkırdak kırıktı, ameliyatımda delikler de eşitlendi, zor birşey değil merak etmeyin =)

Aynen öyle, bende de kıkırdak yetersizmiş sanırım, bakalım bekliyoruz biraz daha:)

Cuma gunu 27 Nisan'da ameliyat oldum. İci tam açık olmadıgı icin Dr a gitmiştim , icini ameliyatla acariz deyince hadi dısında daha guzel olsun dedim. Kemikleri dışardan kırılmamış burnumun bu sebeple alçı konulmamış . Çok yogun gribim . Kotu olan bugun farkettim burun deliklerinin biri küçük biri buyuk . Hemen Dr ümü aradım , burun deliklerinin büyüklüğü ameliyatla değişmez eskiden nasılsa oyle olur dedi. İyide bnm eskiden ayniydi iki delikte , üzerindeki bantlardan olabilirmi dedim . Yuksek muhtemel oyledir dedi. Pazartesi gunu bantlar cikicak . Merakla bekliyorum iki delik eşit olucakmi diye . Eşit olmazsa aradım belamı buldum dicem artik. Cunku eski burnumu aramaktan korkuyorum :(( grip oldugum icinde burnumdan nefes alıp alamadığımı kontrol edemiyorum

Back
X