Burun deliğimde çıkıntı

sibel343434

Guru
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
40
20
288
29
Merhaba arkadaşlar 1,5 ay önce burnumda ki deviasyon sebebiyle ameliyat oldum nefes problemim vardı ve sol tarafımda deviasyon vardı hafif kemerimde vardı estetikte oldum. Merak ettiğim ameliyatın ilk gününden bu yana hissettiğim ve çok rahatsız olduğum bir konu deviasyon olan tarafımdaki burun deliğimin içinde çıkıntı var parmağımla dokununca çok rahat hissediyorum sert bir doku et gibi yuvarlak telefonun flashıyla bile görebiliyorum büyük bir sey. İlk başlarda geçer diye düşünmüştüm ama nefes almamı büyük oranda etkiliyor ve geceleri o burun deliğimden ıslık gibi ses geliyor aşırı rahatsız oluyorum başına ameliyat sonra sı böyle bi durum gelen varmı?

Canım benimde bir deliğimin içinde üst tarafta girişe yakın sivilce gibi yuvarlak et benine benzer bir şey çıkmış. Farkedince doktoruma sordum herhangi bir krem vermedi. Kıl dönmesi falan olabilir dedi. Şuan baktım küçülmüş bayağı geçmiş.

Canım benimde bir deliğimin içinde üst tarafta girişe yakın sivilce gibi yuvarlak et benine benzer bir şey çıkmış. Farkedince doktoruma sordum herhangi bir krem vermedi. Kıl dönmesi falan olabilir dedi. Şuan baktım küçülmüş bayağı geçmiş.
Evet aynen öyle et ben gibi benim ki de doktora 2. Ay dolunca gidip sorucam ama burdan yazmak istedim inşallah benim ki de öyle bir şeydir cevabın için çok teşekkürler :)

Evet aynen öyle et ben gibi benim ki de doktora 2. Ay dolunca gidip sorucam ama burdan yazmak istedim inşallah benim ki de öyle bir şeydir cevabın için çok teşekkürler :)

Rica ederim o geçiyor kıl dönmesi olabilir gerçekten eğer aynı şeyse. Ben tuzlu su yapıyorum başka bir şey yapmıyorum kendi kendine geçmiş bile.

Back
X