Burun delikleri asimetrisi

İlk günler sol burun deliğim yarım daire , sağ burun deliğim dikdörtgendi. Ciddiyim. Sonra gittikçe farklılık azaldı. Bugün 24. Günüm ve çok az bir farklılık var. Ama ilk günler sürekli burun deliklerimi resimleyip duruyordum. Şimdi aklıma bile gelmiyorlar.

Ben 6 Haziran'da ameliyat olmuştum. İlk haftalarda daha fazla asimetri vardı, şu anda azaldı ama hala var ve boyle de kalır diye tahmin ediyorum.

Benim burun deliklerimde asimetri var. ama ben bile fark etmiyorum. estetik için doktor muayenesine gittim. O söyledi fakat onu düzeltmeyeceğini söyledi bende nedenini soramadımo anki gerginliğimden. Sizce bunu demesi normal mi? böyle bi durumda olan var mı?

Bende de asimetri var. 1 ay oldu ameliyat olalı . Doktora bu durumun canımı çok sıktığını söyledim. O da farkında olduğunu, 6 ay sonra lokal anesteziyle düzelteceğini söyledi. Ama nasıl olacak hiç fikrim yok. Umarım lokalden sonra baska anormallikler ortaya çıkmaz. Offf ne zormuş bu estetik işleri . Elini veren kolunu kaptırıyor resmen. Çok dertliyim kızlar çokkk

Arkadaslar benimde bir ay olacak ameliyat olalı ama burun kanatlarım farklı şişlikte üst tarafı inceldi ama kanatları toparlar mı büyük duruyor üzülüyorum böyle kalacak diye

Merhaba iki ayı geçmiş burnunuz kalkık mıydı iki ayda düşme oldu mu benim o kadar kalkık ki asimetriyi bıraktım buna taktım şimdi de
Merhaba iki ayı geçmiş burnunuz kalkık mıydı iki ayda düşme oldu mu benim o kadar kalkık ki asimetriyi bıraktım buna taktım şimdi de
Merhaba benimde burnum çok kalkık 40 günü geçti sizin nasıl

benim 3 ay oldu baya bir fark var birisi daha yuvarlak ve yayvan diğeri daha ince. Alttan fotoğraf çekince inanılmaz kötü görünüyor fakat aynada bakınca beni hiç rahatsız etmiyor. Doktor muayenehanede burun kanadını içeri doğru dikip büyük olan deliği küçültebileceğini söyledi. O zamanda kanatlar önden farklı uzunlukta mı durur diye düşünüyorum. Hiç bulaşmayıp böyle kabullenmek daha iyi olacak gibi. Lokalle düzelttirip memnun kalan var mı acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…