- 1 Haziran 2018
- 67
- 14
- 88
- Konu Sahibi kavunnkokusu
-
Sizin ne kadar olduBen de de var asimetri duzelir mi bence çok merak ediyorum
3 bucuk ay olduSizin ne kadar oldu
Benim 3 hafta oldu ama tahminen söylüyorum 3 buçuk ay sonra burnun değişeceğini sanmam3 bucuk ay oldu
Bende öyle düşünüyorumBenim 3 hafta oldu ama tahminen söylüyorum 3 buçuk ay sonra burnun değişeceğini sanmam
Merhaba iki ayı geçmiş burnunuz kalkık mıydı iki ayda düşme oldu mu benim o kadar kalkık ki asimetriyi bıraktım buna taktım şimdi deBen 6 Haziran'da ameliyat olmuştum. İlk haftalarda daha fazla asimetri vardı, şu anda azaldı ama hala var ve boyle de kalır diye tahmin ediyorum.
Kalkıklık durumu nasıl zamanla iniyor mubenim 4 sene oldu hala asimetrik..
Sargılar çıktığında çok kalkık değildi, şu anda ise benim fark edebildiğim bir düşme yok.Merhaba iki ayı geçmiş burnunuz kalkık mıydı iki ayda düşme oldu mu benim o kadar kalkık ki asimetriyi bıraktım buna taktım şimdi de
Kalkık olması ıyı degil mi ben daha kalkık olsun isterdim acıkcası bence ıyı hır sey takılmayın hıc :)Merhaba iki ayı geçmiş burnunuz kalkık mıydı iki ayda düşme oldu mu benim o kadar kalkık ki asimetriyi bıraktım buna taktım şimdi de
Merhaba iki ayı geçmiş burnunuz kalkık mıydı iki ayda düşme oldu mu benim o kadar kalkık ki asimetriyi bıraktım buna taktım şimdi de
Merhaba benimde burnum çok kalkık 40 günü geçti sizin nasılMerhaba iki ayı geçmiş burnunuz kalkık mıydı iki ayda düşme oldu mu benim o kadar kalkık ki asimetriyi bıraktım buna taktım şimdi de
Düzelmez tabiki ameliyatta nasıl yapıldıysa öyle kalıyorameliyattan sonra delikleri eşit olmayıp zamanla düzelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?