Burun delikleri eşitsizliği?

Pentin12

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
26
3
6
29
Ameliyat olalı 35 gün oldu fakat bariz şekilde bir tarafı diğer tarafına göre daha farklı. Sağ taraf daha küçük ve yukarıda, sol taraf biraz daha aşağıda ve biraz daha geniş. İki taraf da zamanla eşitlenir mi? Doktoruma sorduğumda oturması zaman alır yanıtını aldım. Güveniyorum doktoruma fakat yine de sormak istedim.

Ameliyat olalı 35 gün oldu fakat bariz şekilde bir tarafı diğer tarafına göre daha farklı. Sağ taraf daha küçük ve yukarıda, sol taraf biraz daha aşağıda ve biraz daha geniş. İki taraf da zamanla eşitlenir mi? Doktoruma sorduğumda oturması zaman alır yanıtını aldım. Güveniyorum doktoruma fakat yine de sormak istedim.[/QUOTE duzelme oldumu burnunuzda?

Aynı sorun bende de var ve ameliyat olalı 14 ay oldu .Zamanla falan geçmedi anlayacağın.Resim atıyorum fikir sahibi olursun en azından.

Benimde 2 ay bitti delikler farkli ama hic sorun etmiyorum seklinden memnunum ve delikler dikkat cekmiyor kabulllendim

son durumunuz nedir arkadaslar henüz 1 ay dolmadı iki burun deliğim bariz farklı. düzelme oldu mu sizlerin

Canım benimde farklıydımdeliklerim biri daha kücük biri daha büyüktü. Benimki 2.aydan sonra yavas yavas esitlenmeye basladı. Şuan 4.5 aya yakın oldu tamamen eşit ufacık farklılık yok. Yani benimki düzeldi çok şükür. Bence erken senin daha.

Canım benimde farklıydımdeliklerim biri daha kücük biri daha büyüktü. Benimki 2.aydan sonra yavas yavas esitlenmeye basladı. Şuan 4.5 aya yakın oldu tamamen eşit ufacık farklılık yok. Yani benimki düzeldi çok şükür. Bence erken senin daha.
cevap için cok tesekkür ederim. inşallah benim de düzelir. cok cok erken dönem benim için biliyorum ama aradaki fark inanılmaz fazla olunca merak ettim benim durumumda olanları. bir burun deliğim diğerinin üçte biri gibi şu anda.

merhabalar ben burun estetiği olalı 22cı gunundeyim burun deliklerim farkli bilgisi olan varmı yardım fotom ektedir

Eklentiler

• IMG_2142.webp
    IMG_2142.webp
    3 KB · Görüntüleme: 987
merhabalar ben burun estetiği olalı 22cı gunundeyim burun deliklerim farkli bilgisi olan varmı yardım fotom ektedir
İki yan profilden bakınca aynı mı burnunuz. Bir burun kanadı yukarda gibi görünüyo

ben baküde yaptım aslında bu doktora cok arkadaşlar yaptı ve çok memnunlar ben gösterdim doktoruma gececek dedi beklemek kalıyor 3ay sora yine gideceyim yanına inşh gecer

İnşallah Söylediği gibi olur. Karşıdan kötü görünmüyosa takılmamaya çalışın

Ameliyat olalı 35 gün oldu fakat bariz şekilde bir tarafı diğer tarafına göre daha farklı. Sağ taraf daha küçük ve yukarıda, sol taraf biraz daha aşağıda ve biraz daha geniş. İki taraf da zamanla eşitlenir mi? Doktoruma sorduğumda oturması zaman alır yanıtını aldım. Güveniyorum doktoruma fakat yine de sormak istedim.
[/QU
Merhabalar mesajı yazalı çok uzun zaman olmuş. Görür müsünüz bilemiyorum :(
Ameliyat olalı 12 gün oldu ve aynen sizin gibi eşitsizliğim var :( sizin geçti mi kaldı mı nasıl nir süreç geçirdiniz?

Back
X