• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun törpüleme yaptırmam gerekir mi?

Mellonade

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
24
5
6
31
Merhabalar,

Yaklaşık 1.5 yıl önce ameliyat oldum ve iyileşme sürecinde sağ tarafta yoğun ödem vardı. Zamanla geçti ancak hala var.
Problemime gelirsek burun ucum sağ tarafa doğru hafif yamuk. Sadece ödem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Doktorumla yeni yıldan sonra görüşcem ama fikrinizi almak istedim. Buna törpüleme veya steroid işlemi mi yapılması gerekicek yoksa geçer mi şişlik indikçe?
Sol tarafın resmini paylaştım gayet memnunum ama tek sorun burun ucu yamukluğu.

Son düzenleme:
Bence kendinizi bu kadar incelemeyin. Başka işleme ne gerek var ki? Eğer illa yaptıracaksanız burun deliklerinize bi şey yaptırın. Onu nasıl yapmış doktor anlamadım

Bence kendinizi bu kadar incelemeyin. Başka işleme ne gerek var ki? Eğer illa yaptıracaksanız burun deliklerinize bi şey yaptırın. Onu nasıl yapmış doktor anlamadım
Burun deliği esitligide aynı sebep yüzünden öyle görünüyor. Tam üzerinden başlıyor şişkinlik ve yamukluk.
Ameliyattan öncede benzeri vardı aynı yerde bu arada. Doğal istiyorum dedim diye dokunmadı galiba.

Burun deliği esitligide aynı sebep yüzünden öyle görünüyor. Tam üzerinden başlıyor şişkinlik ve yamukluk.
Ameliyattan öncede benzeri vardı aynı yerde bu arada. Doğal istiyorum dedim diye dokunmadı galiba.
Hayır burun deliğin eşit sadece bizimki yuvarlak yani normal burun deliği yuvarlak olur, sizin oval. Tuhaf durmuş. Ama bence dokunmaya gerek yok.

Hayır burun deliğin eşit sadece bizimki yuvarlak yani normal burun deliği yuvarlak olur, sizin oval. Tuhaf durmuş. Ama bence dokunmaya gerek yok.
Eski hali ovaldi öyle bırakmasını istedim. Burun deliklerine çok dokunmayıp sadece üst kemiği düzeltmesini istedim. Tabi uctaki yamukluğu dikkate almamış sanıyorum.

Eklentiler

• 1000070432.webp
    1000070432.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 56
Oval degil canim, ucgen duruyor. Bu soruna cok rastliyorum resimlerde. Onun disinda yamuk falan degil. Deliklere de dokundurmazdim ayrica. Ama uyenin de soyledigi gibi ben taksam taksam deliklerin ucgenligine takardim.
Bu kadar inceleme +1

Back
X