Burun delikleri yardimci olun

Konu açılalı baya geçmiş üstünden ama benim de benzer bi sorum var.17 gün önce ameliyat oldum burun deliklerim de büyük olduğu için küçültüldü ama şu iki gündür sanki deliklerim büyüdü.alttan bakınca daha uzın duruyo ilk zamana göre.böyle bişey yaşayan oldu mu?delikler zamanla büyücek mi yani

Asimetri yokki ikisi de gayet düzgün ama ilk zamana göre biraz büyümüş gibi.daha da büyüyo mu zaman geçtikçe
kanatları daralttıysa oraya işlem yaptıysa muhakkak küçülür zaten benim yapmıştı ilk zamanlar asimetrilk vardı düzeldi delikler normal duruyo çokmu buyuk senın

kanatları daralttıysa oraya işlem yaptıysa muhakkak küçülür zaten benim yapmıştı ilk zamanlar asimetrilk vardı düzeldi delikler normal duruyo çokmu buyuk senın
Yok baya küçüktü bantlıyken şimdi küçük parmağım yine girmiyo ama ilk haline göre büyümüş gibi geliyo belki ödemler inmeye başladığı içindir

bu burun estetigi ozeldemi oluyo,yani devlet hastanesinde olmuyomu o_O eger oluyosa hafif bi mudahale yaptirabilirim cok az bi kemerlenme hissediyorum son zamanlarda,özelde oluyosa kemerde yakisir bana sanki :KK48:

yuh canım küçük parmağın bile girmiyo ve büyükmü burun deliği hiç olmasın o zaman bence gayet güzeldir kuruntu yapma çok küçükte acayip durur herhalde yani küçük parmağım girmiyo diyosun

yuh canım küçük parmağın bile girmiyo ve büyükmü burun deliği hiç olmasın o zaman bence gayet güzeldir kuruntu yapma çok küçükte acayip durur herhalde yani küçük parmağım girmiyo diyosun
Ne bileyim belki herkesin küçük parmağı zor giriyodur ameliyattan sonra normal olan öyledir gibi geldi hafif girer gibi olunca da acaba büyüyo mu dedim :110:galiba çok düşünmemek gerek sağol canım

Benim bu orijinal henüz olmadim bundan ufak mi

Eklentiler

• IMG_20160213_171400.jpg
    IMG_20160213_171400.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 85
Sanki seninki kadar belki biraz daha küçüktür ama bu deliğe baş parmağın nasıl giriyo ki :)
Esnek ya belki ondandır cnm bence sen sorun etme simetrik olsun yeter bence. burun deliklerim bozulacak diye ameliyattan korkuyorum endiseni anlıyorum ama bu civardaysa boyutu bence iyi

Esnek ya belki ondandır cnm bence sen sorun etme simetrik olsun yeter bence. burun deliklerim bozulacak diye ameliyattan korkuyorum endiseni anlıyorum ama bu civardaysa boyutu bence iyi
Burun deliklerinin boyutu iyiyse ameliyatta dokunmaz zaten doktorun benim kanatlarımı daraltıp deliklerimi küçülttü benim güzel oldu ama senin zaten güzel

X