Burun delikleri...

canım baktım resimlere.tek tek burun deliklerin göründüğünde pek bişey anlayamadım ama alttan çekmişsin bi iki tane onlarda bariz belli oluyor evet.altı ayı bekle bakalım umarım eşitlenir yada çok az fark olsada bişey olmaz.ama geçmezse mutlaka tekrar git doktoruna.
kızlar bişey olmaz belli olmuyor demek doğru değil bence o kadar emek ve sıkıntı çekiliyor üstüne para veriliyor bu yüzden yaptıranın içine tamamen sinmeli bence.sinene kadarda doktorla irbitatı koparmamalı.

Yakın arkadaslarımda bende boyle sorunlara sahıt oldum,bende burun amelıyatı oldum fakat oyle orantısızlık yok ıkısıde aynı buyuklukte bence burun delıklerı her zaman aynı kalır sadece burun sıskınlıgı ıner o kadar yanı beklemekle alakası yok dıye bılıyorum ben.Burun delıklerı farklı olcudeyse her zaman oyle olacaklar.

bende dikkatli baktım şimdi burun deliklerime iside eşit,yusyuvarlak.bence bi tarafın şişliğinden dolayı eşitsizlk olur,ve eğer çok farkediliyorsa o zaman revizyn yaptırılabilir.

canim baktim resimlerne ama bariz bir fark yok.biraz zaman gecsin esitlenir herkesin ilk zamanlar o kadar oluyor

Yakın arkadaslarımda bende boyle sorunlara sahıt oldum,bende burun amelıyatı oldum fakat oyle orantısızlık yok ıkısıde aynı buyuklukte bence burun delıklerı her zaman aynı kalır sadece burun sıskınlıgı ıner o kadar yanı beklemekle alakası yok dıye bılıyorum ben.Burun delıklerı farklı olcudeyse her zaman oyle olacaklar.

Merhaba.
hangi taraftan işlem çok yapılmışsa şişlerden dolayı burun deliklerinde fark oluyor.Açıkcası benim fark daha fazla idi,ama şaşırtıcı iki gündür:) fark daha azalmaya başladı.Ya bu süreç cidden zor,bir iniyor bir şişiyor.Beklemekte fayda var.Yorum yazan arkadaşlara katılıyorum,peşini bırakmamak gerek,aynen ben de öyle düşünüyorum şu 6 ay bir geçsin:))ıçime sinmeyen kısımları için revizyon isterim kesinlikle.kaydirigubbakcemile

burun delıklerının asımetrık olması normal kızlar,odem ıkı tarafta esıt dagılmıyor cunku..burun kanatlarından bırı bıraz yukarı cekık olan war mı? bnm ole 17.gunum oldugu ıcın gecer dıe umuyorum,bu sorunu yasayan baska arkadaslar warsa tecrubelerını bızımle paylasabılırlerse cok sewınırım..

burun delıklerının asımetrık olması normal kızlar,odem ıkı tarafta esıt dagılmıyor cunku..burun kanatlarından bırı bıraz yukarı cekık olan war mı? bnm ole 17.gunum oldugu ıcın gecer dıe umuyorum,bu sorunu yasayan baska arkadaslar warsa tecrubelerını bızımle paylasabılırlerse cok sewınırım..

Burun deliklerinin farklı büyüklükte ve sekilde olduğu bariz belli. Dr a telefon actım bana burun delikleri eskiden nasılsa öyledir , dedi. Aa nasıl yani eskiden ayniydi dedim. Üzerindeki bantlardan dolayı olabilirmi dedim, olabilir Pazartesi bakarız dedi. Zaman hic geçmiyor. Üstelik cok yogun gribim. Uykumda sumkurerek uyanıyorum. Burnuma zarar vermiyorumdur inşallah.

ben bu burun deliğinden çok çektim,normalde c şeklinde olur ya benim sağ taraf ters c şeklinde sol tarafa göre aşağıda o yüzden o kadar yamuk duruyorki,bu yüzden 3 kere burun ucundan amleiyat oldum halaaaa düzelmedi,sağ tarafın kanat kısmı bildiğiniz aşağıda,1 hafta önce 3. ameliyatımı oldum hiç umudum yok ama umarım yukarı çeker biraz,yazarken bile sinirleniyorum yaaa

bende amelıyat olmak ıstıyorum burun delıklerım cok genıs...ama tereddutlerım var oncekınden dah kotu olursa dıye...yada saglık sorunu yasarmıyım..bir fikir istiyorumm lütfen

Bende de aynı sorun var. Doktorun demesi düzelecekmiş.. 6 ay, bilemedin 1 yıl içinde..:) Düzelmezse valla yeniden göze alamam aynı acıları.. Kalsın öyle biri yukarda, biri aşşağada... Senin düzeldi mi bacım..? Son durumun nedir?

ben 3 ay once oldum amelyatımı kalkık bi burun yaptrdim..ama sag kısım bi tuhaf duruyo onden ve sol profilden sorun yok ama sag sanki biraz cokmus gibi hepboyleydi sizce duzelir mi :( ikinci ameliyat asla olamam... YARDIMMM

Ameliyat sonrası burun deliklerinde bariz fark olanlar var mı?Yahut şöyle diyeyim,siz aynaya baktığınızda bunu görebiliyor musunuz???Bu sorunu olanlara doktorlarının söylediklerini merak ediyorum da:)))

Benim var.2,5 ay oldu ameliyat olalı.Fotoğraflarım da var profilimde.Bu arada burun delikleri ve kanatları için ameliyat olmuştum:))))ama sonuç önceki burnumda fark edilmeyen fark bu burunda daha bariz.Açıkcası gıcıkkkkkkkkk oldum:)))Beklemedeyim,şu 6 ay sihirli mi değil mi???:)))vereliniortak yahut Çok üzgünüm çoook
Merhaba sorununuz düzeldi mi acaba bende de aynı problem var da?

Biraz yuzumuzun simetrigine gore degisebiliyor. Benim mesela dudak cizgim bi tarafta daha asagi dogru. Beni dr ilk gordugunde tek tarafli mi guluyosun demisti .d delik ve kanatlqrda bi taraf az daha buyuk

Back
X