Burun delikleri...

orontes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
176
1
116
44
Antalya
Ameliyat sonrası burun deliklerinde bariz fark olanlar var mı?Yahut şöyle diyeyim,siz aynaya baktığınızda bunu görebiliyor musunuz???Bu sorunu olanlara doktorlarının söylediklerini merak ediyorum da:)))

Benim var.2,5 ay oldu ameliyat olalı.Fotoğraflarım da var profilimde.Bu arada burun delikleri ve kanatları için ameliyat olmuştum:))))ama sonuç önceki burnumda fark edilmeyen fark bu burunda daha bariz.Açıkcası gıcıkkkkkkkkk oldum:)))Beklemedeyim,şu 6 ay sihirli mi değil mi???:)))vereliniortak yahut Çok üzgünüm çoook

Ameliyat sonrası burun deliklerinde bariz fark olanlar var mı?Yahut şöyle diyeyim,siz aynaya baktığınızda bunu görebiliyor musunuz???Bu sorunu olanlara doktorlarının söylediklerini merak ediyorum da:)))

Benim var.2,5 ay oldu ameliyat olalı.Fotoğraflarım da var profilimde.Bu arada burun delikleri ve kanatları için ameliyat olmuştum:))))ama sonuç önceki burnumda fark edilmeyen fark bu burunda daha bariz.Açıkcası gıcıkkkkkkkkk oldum:)))Beklemedeyim,şu 6 ay sihirli mi değil mi???:)))vereliniortak yahut Çok üzgünüm çoook

benim biraz fark var...ama benden baska kimse farkina varmaz...sagdaki soldakinden birazcik daha büyük...:)
ilk iki ay fark daha büyüktü ama zamanla artik ayni olmaya basliyor...yada ben parmaklaya parmaklaya soldakini büyüttüm...:utangac: :P

ışte 6 ay nakaratı var ya;bekliyoruz.Lakin gıcıkkkk oldum,bir de doktor pişkin pişkin harika harika diyor ya,gözün mü kör diyeceğim:))))

İşte 6 ay nakaratı var ya;bekliyoruz.Lakin gıcıkkkk oldum,bir de doktor pişkin pişkin harika harika diyor ya,gözün mü kör diyeceğim:))))

insallah düzelir canim ama ben pek bisi göremedim...ama ben yari körüm ondanda olabilir...:P
bide senin gördügünü baskasi görmez...benimkileride ancak ben görüorum...:)

bence fazla takilcak birsey degil burun delikleri.... benimde farkliydi her ikisi, doktoruma sordugumda hic bi burun delikleri ayni degildir dedi gülerek bana sırnaşık şey simdi cokkk azz bi sekilde belli oluyor onuda tumenaninda dedigi gibi sadece ben anliyorum, zamanla gecer canim takma senyerimseniben

canım benımde aynı durum 3 ay oldu amelıyat olalı burnumun sol deliği geniş burnumda sağa cekmıs duruyor bende 6 ayı beklıom bakalım nolcak

:)))))) Sanki bir umut,sanki kendini bir avutma halidir:)Bakacağız:)Fotoğraflar var profilimde.Arkadaş teklifi gönderin o zaman:)

ben öyle rahatsız edici bi fark göremedim valla,bence sen şu an çok incelediğin için tüm kusurları görüyorsun demesen kimse bi şey anlamaz bence

Ama anlıyorlar canım.Dikkatle bakılınca anlaşılıyor ama aslında 6 ay gibi bir sihirli dönem var ya:))) ben o dönemi beklemedeyim.Bir umut o fark daha azalır diye beklemedeyim.

Yorumun için teşekkür ederim ama estetik yaptırdığın vakit eski burunda fark edilmeyen delik farkı estetikli burunda daha bariz belli olur takdir edersinki;)

Arkadaşlar,
Bir doktor ameliyat öncesi hastasını burnu konusunda bilgilendirmeli.Bana çizerek burnuma neler yapılacağını anlattı.Güzel.Lakin,bu şahıs aynı zamanda burnumun fotoğraflarını her iki taraftan çekip delik farkını görüp,"hastacım,bak senin burun deliklerin farklı bak sana da göstereyim,burun ameliyatı sonrası da bu böyle olacak,ben o farkı kapatamayacağım" demeli.Ha,bunu demiyorsa,tamponları çıkarırken farkı görüp çektiği fotolara bakıp aaa farklıymış demek çok saçma.Profesyonellik bu değil.

Sonrasında daha ilginç bir gelişme oldu.ışte ben kendisine ya fark var,dışardan fark ediliyor,neyin nesi,evet ben de tamponları çıkarırken fark ettim,çektiğim fotolara baktım,eski burnunda da öyleymiş,ondan öyle oldu,dedi.6 ay bekle,çok rahatsız olursan revizyon yaparız dedikten sonra bana eposta ile fotoğraflar gönderdi.Fotoğrafları ameliyata girerken çekmiş,ben ilacın etkisi ile anımsamıyorum.Resimlere bakan yakınlarımda fark etti,kendi kusrunu kapatmak için benim bazı fotolarda burun deliklerimden birinin şeklini havaya kaldırmış tuhaf br şeyler yapmış,burnum katiyen öyle değil.Hatta benimle birlikte bakanlar şaştı bu sen değil,aaa oynamış gibi cümleler kurdular.Ben çok şaşırdım ve şüpheye düştüm.Komik olan delikleri şaşırmış,daha iri olanı değil de küçük olanla oynamış,yerlerini karıştırmış:))))Kendisine o burun da neyin nesiydi dediğimde senin burnundu demez mi?Doktor bey ben aptal değilim dedim neyse 6 ayı bekliyorum.Sizinle o zaman daha net konuşacağım,dedim.

Diyeceğim,arkadaşlar bu işi ciddiye almayan doktorlar tarafından mağdur olmak çok can sıkıcı lakin 6 ayı beklemedeyim,pek mağdur olmaya niyetim yok:)))Size tavsiyem,doktorunuzun ameliyat masasına hemen yatmayın,bütün ayrıntılara irdeleyin,acele etmeyin...

Çok geçmiş olsun.. 6 ay sonra düzelir umarım ben fotolarını göremedim ne derece fark var bilmiyorum ama zamanla burun oturuyomuş,seninkide öyle olur inş

canım benim bugün 3.günüm ve bende de var fark. sol burun deliğimden ameliyat olmusum o daha büyük. doktor zamanla esitlenir dedi

Back
X