Burun deliklerim çok kötü oldu nolur bakın (resimli)

Bugün tamponlarım alındı ve burun deliklerim yandan ya da önden çok kötü görünüyor, özellikle yakından içi görünüyor çok büyük oldular sanki. Haftaya salı tekrar gideceğim, sizce söylemeli miyim bu durumu? Küçülmezlerse düzeltebilir misiniz diye sormak istiyorum düzeltir mi sizce?
Mahvolmuş hissediyorum ağlayacak haldeyim😔

Kendi burnununda burun delikleri buyukmus baya ama belli olmuyormus. Su an gayet guzel burnunun sekli oyle aglanacak bir durum yok. Ben 3 kez burun ameliyati oldum. Yeni sekline adapte olamadigindan kafana takiyorsun durumu. Ama zamanla odemler gecince sislikler inince duzelecek. Ama sunu soyleyebilirim ki su hali bile eskisinden bin kat iyi duruyor. Aglayip bosuna harap etme canim kendini🌺🍀

Bugün tamponlarım alındı ve burun deliklerim yandan ya da önden çok kötü görünüyor, özellikle yakından içi görünüyor çok büyük oldular sanki. Haftaya salı tekrar gideceğim, sizce söylemeli miyim bu durumu? Küçülmezlerse düzeltebilir misiniz diye sormak istiyorum düzeltir mi sizce?
Canım suanki durumun nasıl

Benim burnumda böyleydi delikler uzun du deliklerin küçültülmesini istedim yanlardanda kesi yapılmıştı

Burun ameliyatında doktorlar bilerek burnu kaldırıyorlar sebebi ise ameliyattan sonra 3 ay içinde burun kendiliğinden aşağı inmesidir. O yüzden şuan burnunuz kalkık olduğu için burun ucunuz gözüküyor ki bu forumda bununla ilgili yüzlerce başlık var yani çok normal bir durum :) 3 ay sonra inecektir burnunuz ve 6 ay sonra ödemlerinizde iner, geçmiş olsun

Kendi burnununda burun delikleri buyukmus baya ama belli olmuyormus. Su an gayet guzel burnunun sekli oyle aglanacak bir durum yok. Ben 3 kez burun ameliyati oldum. Yeni sekline adapte olamadigindan kafana takiyorsun durumu. Ama zamanla odemler gecince sislikler inince duzelecek. Ama sunu soyleyebilirim ki su hali bile eskisinden bin kat iyi duruyor. Aglayip bosuna harap etme canim kendini🌺🍀

Merhaba 3 kez tam olarak ne için revizyon oldunuz asıl sorunlarınız neydi kimlere veya kime oldunuz memnunmusunuz ?

Burun ameliyatında doktorlar bilerek burnu kaldırıyorlar sebebi ise ameliyattan sonra 3 ay içinde burun kendiliğinden aşağı inmesidir. O yüzden şuan burnunuz kalkık olduğu için burun ucunuz gözüküyor ki bu forumda bununla ilgili yüzlerce başlık var yani çok normal bir durum :) 3 ay sonra inecektir burnunuz ve 6 ay sonra ödemlerinizde iner, geçmiş olsun
Doğru, benim burnum da gerçekten indi, ben değil çevrem farketti bunu. Sıkmayın canınızı

Yanlış anlamayın ama eski hali daha hoş duruyor yüz şeklinize daha çok yakışıyormuş

benimde ayniydi 30 gunden sonra kuculdu ve esitlendi hic merak etme

Eski burnunuza göre gayet iyi olmuş. Eski burnumuzda kanatlar epey geride bu yüzden şimdide hafif geride ama kötü durmuyor. Eski burun yeni yapılan burnu etkiliyor kesinlikle. Kotu değil bence

Daha farklı istediğiniz için beğenmeye bilirsiniz ama kesinlikle yapmacık değil bu burun doğal. Aşırı kavisli kalkık olsa ozaman yapmacık olurdu. Yapmacik yapay diyenlere kulak asmayın.

İyi ki ameliyat olmuşsunuz. Önceki haline göre çok daha güzel ve yüzünüzle uyumlu bir burun olmuş. burun ucu şekli de gayet düzgün ve gölgeler şimdiden belirgin bir kaç aya çok daha güzel duracak. İlk zamanlar çok takıyor insan sürekli kusur bulup ona odaklanıyor. Burun delikleri zaman geçtikçe oturacak inanın. Asla eşit olmayacak ama sizin dikkatinizi bile çekmeyecek duruma gelecek. Bir de fotoğraflarda asimetri aşırı bariz gözüküyor gerçekte hiç dikkat çekmese bile o yüzden fotoğraf çekip canınızı sıkmayın. sadece biraz zamana ihtiyacınız var.

Back
X