Burun deliklerim cok mu garip?

therealG

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
75
12
8
Arkadaslar burun deliklerim cok uzun ve yapmacik geliyo bana en nefret ettigim sey de estetikli burunlarda yapmacik kendini belli eden burun delikleridir. Kotu mu sizce cok mu belli oluyo estetikli oldugu? Hic degismez mi bu goruntu

-edit:fotograflari sildim-

Son düzenleme:
Bence gayet güzel.Hiçbir anormallik yok.Hiç takma kafana.

Oyle mi ya tesekkur ederim estetikli oldugu cok belli degil mi deliklerden bana mi oyle geliyo Gercekten psikolojim bozuldu her seyi cok takiyorum

Benim iki tane burun estetiği geçirmiş arkadaşım var.Onlarınki gerçekten çok kötü oldu ve sonradan üst kısmı çöktü.Burun delikleri kocaman oldu.Seninki onlara göre çok daha doğal.Ancak dikkatli gözle bakan anlar estetik olduğunu.Şeklide gayet güzel.Bence hiç üzüleceğin bir durum yok.

Dikkatli bakan anlasin ona da razi olurum korkum herkesin ilk bakista anlayacagi derecede yapay bi burun Cok tesekkurler cevapladiginiz icin bu arada arkadaslariniz icin de uzuldum

bencede bir gariplik yok gayet iyi burun delikleriniz zaten burnunuz yüzünüze yakışmış iyi duruyo :) kimse anlamaz estetik oldugunuzu devam böyle :)

bencede bir gariplik yok gayet iyi burun delikleriniz zaten burnunuz yüzünüze yakışmış iyi duruyo :) kimse anlamaz estetik oldugunuzu devam böyle :)

Tesekkur ederimm alisamadigimdan sanirim baskasinin burnunu takmislar gibi geliyo bana

Arkadaslar burun deliklerim cok uzun ve yapmacik geliyo bana en nefret ettigim sey de estetikli burunlarda yapmacik kendini belli eden burun delikleridir. Kotu mu sizce cok mu belli oluyo estetikli oldugu? Hic degismez mi bu goruntu
Cok kalkik o yuzden delikler ortada dogal durmuyor

Burnunun estetik oldugu belli ama burun deliklerin cirkin durmuyor bence

Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Durust davrandiginiz icin tesekkurler ama. En korktugum sey basima geldi
Buna uzulmene gerek yok cunku estetik olan cogu sey farkediliyor mesela dudak bariz bagiriyo esttigim diye sonra goz alti torbasi ameliyati burun bunlar belli oluyor yanak dolgusuda ayni sekilde belli oluyor. Bu durumda ne doktorun ne senin yapacagin birsey yok. Hem belli olursa olsun herkes estetik yaptiriyo neolucakki

Belli olmasina uzulmemin nedeni bana gore eger bi burnun estetikli oldugu fark ediliyorsa o burun yapay basarisiz olmustur, dogal durmuyodur bi gariplik vardir yani. Doktorumu dogal burunlar yaptigi icin secmistim ama istedigimden cok farkli bi goruntuye sahip oldum uzulmemek elde degil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…