Bence gayet güzel.Hiçbir anormallik yok.Hiç takma kafana.
Benim iki tane burun estetiği geçirmiş arkadaşım var.Onlarınki gerçekten çok kötü oldu ve sonradan üst kısmı çöktü.Burun delikleri kocaman oldu.Seninki onlara göre çok daha doğal.Ancak dikkatli gözle bakan anlar estetik olduğunu.Şeklide gayet güzel.Bence hiç üzüleceğin bir durum yok.
bencede bir gariplik yok gayet iyi burun delikleriniz zaten burnunuz yüzünüze yakışmış iyi duruyo :) kimse anlamaz estetik oldugunuzu devam böyle :)
Cok kalkik o yuzden delikler ortada dogal durmuyorArkadaslar burun deliklerim cok uzun ve yapmacik geliyo bana en nefret ettigim sey de estetikli burunlarda yapmacik kendini belli eden burun delikleridir. Kotu mu sizce cok mu belli oluyo estetikli oldugu? Hic degismez mi bu goruntu
Cok kalkik o yuzden delikler ortada dogal durmuyor
Burnunun estetik oldugu belli ama burun deliklerin cirkin durmuyor benceArkadaslar burun deliklerim cok uzun ve yapmacik geliyo bana en nefret ettigim sey de estetikli burunlarda yapmacik kendini belli eden burun delikleridir. Kotu mu sizce cok mu belli oluyo estetikli oldugu? Hic degismez mi bu goruntu
Burnunun estetik oldugu belli ama burun deliklerin cirkin durmuyor bence
Buna uzulmene gerek yok cunku estetik olan cogu sey farkediliyor mesela dudak bariz bagiriyo esttigim diye sonra goz alti torbasi ameliyati burun bunlar belli oluyor yanak dolgusuda ayni sekilde belli oluyor. Bu durumda ne doktorun ne senin yapacagin birsey yok. Hem belli olursa olsun herkes estetik yaptiriyo neolucakkiSevineyim mi uzuleyim mi bilemedim.Durust davrandiginiz icin tesekkurler ama. En korktugum sey basima geldi
Buna uzulmene gerek yok cunku estetik olan cogu sey farkediliyor mesela dudak bariz bagiriyo esttigim diye sonra goz alti torbasi ameliyati burun bunlar belli oluyor yanak dolgusuda ayni sekilde belli oluyor. Bu durumda ne doktorun ne senin yapacagin birsey yok. Hem belli olursa olsun herkes estetik yaptiriyo neolucakki
Ama daha yenisiniz moralinizi bozmayin. Zamanla oturur sekil alir.Bence de oyle bana da cok kalkik geliyo burnum herkes kalkikligi inecek diyor da en fazla ne kadar inebilir ki
Ama daha yenisiniz moralinizi bozmayin. Zamanla oturur sekil alir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?