Burun deliklerim farkli

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
894
853
103
34
Ameliyat olalı 1 yıl oldu burun deliklerim çok farklı selfie çok fazla belli olmuyor ama arka kamerada facia çıkıyor yandan çok güzel ama önden burnumu beğenmiyorum bu delikler ameliyatsiz düzelir mi :KK43: 3.revizyon olacağımdan doktorum yapmayı kabul etmedi :KK43:

Eklentiler

• Screenshot_20220221-232025_Gallery.webp
    Screenshot_20220221-232025_Gallery.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 296
  • Screenshot_20220221-232625_Gallery.webp
    Screenshot_20220221-232625_Gallery.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 375
Ayrıca burnunuzun sırtı çok kalın, bence de revizyon olmalısınız;ama doktorunuza değil.

Revizyon sart malesef. Allah askina bu burnu kim yaptiysa söyleyinde kimse gitmesin cok kötü ne paralar veriyoruz su ameliyatlara cok üzülüyorum böyle görünce ☹️

Ameliyat olalı 1 yıl oldu burun deliklerim çok farklı selfie çok fazla belli olmuyor ama arka kamerada facia çıkıyor yandan çok güzel ama önden burnumu beğenmiyorum bu delikler ameliyatsiz düzelir mi :KK43: 3.revizyon olacağımdan doktorum yapmayı kabul etmedi :KK43:
Hangi Doktora ameliyat oldunuz, rinoplasti de eşitsizlik riski her zaman vardır fakat minimal. Burda ki sorun burun ucu gibi dursada içerden deviasyon var çünkü burun sırtına bakın 1 taraf nasıl kalın iniyor,yamuk bırakmış içeriyi.1 yıl olmuş ödem olduğunu sanmiyorum. Aynı doktora kesinlikle olmayın,beceremiyor,mahvetmiş. Burun ucunu da çok kaldırmış,deliklerin eşitsizliği daha da göze batıyor. Umarım iyi bir revizyon doktoru bulursunuz, hem sırtı hem ucu sıkıntılı burunda çok hata birakmis...

Cok uzuldum durumunuza gecmis olsun, acaba dolgu ile falan düzeltilebilir mi ?

Back
X