Burun deliklerim ve karşıdan görünüşü berbat..! ( fotoğraflı )

kelekkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
80
35
8
42
Arkadaşlar 2 buçuk ay önce ameliyat oldum. Burnumun yandan duruşu gayet iyi. Ancak karşıdan bakıldığında gözüme batıyor. Hem burun deliklerim eşit değil ki ; oralarda herhangi bir daraltma ya da büyütme yapılmadı. Hem de karşıdan bildiğiniz odun gibi duruyor. Şişlikse tamam, geçici bir durumsa direnebilirim.

ama ya kalıcıysa diye aklım çıkıyor.. Lütfen bu durumları yaşayanlar yardımcı olsun 🥺

Eklentiler

• 0177218C-F2A6-485A-809F-0EA6443D9EBD.webp
    0177218C-F2A6-485A-809F-0EA6443D9EBD.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 535
  • 3A34E4FE-7412-46D6-A863-2D7A1041C71D.webp
    3A34E4FE-7412-46D6-A863-2D7A1041C71D.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 492
  • 2F74A513-9ADF-4F9D-ADF1-6FF36D6BD296.webp
    2F74A513-9ADF-4F9D-ADF1-6FF36D6BD296.webp
    11 KB · Görüntüleme: 500
  • BF2CE789-F6A1-4724-BB83-D1536536D4FE.webp
    BF2CE789-F6A1-4724-BB83-D1536536D4FE.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 493
Benim burun deliklerimde eşit değil, tabi rahatsız etmiyor bu arada estetik değil.
Sanırım o normal, sizin sadece sol taraf daha şiş görünüyor o da ödem olabilir herhalde

Geçmiyor bastıra bastıra masaj yapmaktan yoruldum. Karşıdan poz verince burun deliklerim çok tuhaf duruyor
Hiç bilmiyorum bu konuları açıkçası ama bazen burada okuyorum sanırım bazı doktorlar hatalı işlem yaptıklarında ücretsiz düzeltme yapıyorlarmış.
Kontrole gittiğinizde bunu konuşursunuz olmadı doktorunuzla.
Belki zamanla da inebilir ama ben çok rahatsız edici bulmadım

Hiç bilmiyorum bu konuları açıkçası ama bazen burada okuyorum sanırım bazı doktorlar hatalı işlem yaptıklarında ücretsiz düzeltme yapıyorlarmış.
Kontrole gittiğinizde bunu konuşursunuz olmadı doktorunuzla.
Belki zamanla da inebilir ama ben çok rahatsız edici bulmadım
İnsan burun ameliyatı sonrası kendine çok fazla bakıyor ; sanırım ondan 😂 karşıdan görüntüsü ince bir burun olacak diye yaptırdım açıkçası. Bende burun ucu ya da kemer sıkıntı değildi, karşıdan bakıldığında yanlara herkeste kemer olan yerde yanlara doğru genişti . O sebeple yandan öte karşıdan görüntüsü önemli benim için. Ondan çok takılıyorum sanırım

İnsan burun ameliyatı sonrası kendine çok fazla bakıyor ; sanırım ondan 😂 karşıdan görüntüsü ince bir burun olacak diye yaptırdım açıkçası. Bende burun ucu ya da kemer sıkıntı değildi, karşıdan bakıldığında yanlara herkeste kemer olan yerde yanlara doğru genişti . O sebeple yandan öte karşıdan görüntüsü önemli benim için. Ondan çok takılıyorum sanırım
Haha baktıkça kusur çıkıyor en güzeli hiç bakmamak 😂
Benimde kalkık, kemersiz burnum herkes estetik mi diye soruyor ama ben üç saniye fazla baksam tonla kusur buluyorum en güzeli bakmamak😂

Arkadaşlar 2 buçuk ay önce ameliyat oldum. Burnumun yandan duruşu gayet iyi. Ancak karşıdan bakıldığında gözüme batıyor. Hem burun deliklerim eşit değil ki ; oralarda herhangi bir daraltma ya da büyütme yapılmadı. Hem de karşıdan bildiğiniz odun gibi duruyor. Şişlikse tamam, geçici bir durumsa direnebilirim.

ama ya kalıcıysa diye aklım çıkıyor.. Lütfen bu durumları yaşayanlar yardımcı olsun 🥺
Burun şiştir hâlâ. 6 ay sürüyor şişliğin inmesi ama delikler eşit değil onun düzeleceğini sanmıyorum. Arkadaşım da olmuştu delikler kaldı öyle. Siz bi doktorunuzla görüşün bence. Düzeltir belki

Back
X