Burun deliklerime bakın normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ribozoming

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
231
-91
28
Doktor burun deliğimin içinde fotodaki sol gözüken tarafın şiş olduğunu inince düzeleceğini söylüyor sizce normal mi? Resmen bir taraf sönük duruyor özellikle arka kamerada
IMG_1721.webp
IMG_1720.webp

Kanatlari kesmis sanirim ya ben buna cok ayar oluyorum. Bunun hakkinda konusmus muydun ameliyattan once?
Hayır sadece kemer dedim biraz kavis istiyorum dedim bunu konuştuk tabi size bırakıyorum dedim ama yani göz var izan var bu kadar fark olur mu hiç mi gözü görmemiş

Hayır sadece kemer dedim biraz kavis istiyorum dedim bunu konuştuk tabi size bırakıyorum dedim ama yani göz var izan var bu kadar fark olur mu hiç mi gözü görmemiş
Zamanla biraz daha acilir bence delikler ama ben estetikten cok nefes alabilir misin ona takildim. Burun delikleri cok dar.

ikinci fotoğrafta daha belirgin, ilkinde bence çok dikkat çekmiyor. gerçekten de şiş inince geçebilir. burun kanatlarında dikiş vardıysa sanki orası çok muntazam çalışılmadığı için bir asimetri oluşmuş gibi ama daha çok

bir de ilk fotoğrafta burunda biraz yamukluk var gibi, öyle mi?

Moralini ekstra bozmak istemem ama genelde düzelmez bu durum. Burun için aparat kullanıyor musunuz doktor kimdi özelden yazabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X