Değişmez ama kimse burun deliklerine bakmaz sizde takılmayın benimki de simetrik değilBurun deliklerinde ki asimetri zamanla gecer mi. sağ daha açık sol daha kapalı. Yani sağ burun kanadım burun deliğimi. Örtmüyor ve yukarıda kalıyor. Dr. um dolgu yapmıstı düzelmişti ama dolgu eridi.
7. Ayımdayım. Asimetri olup zamanla kendiliğinden düzelen var mı.. Yada başka yöntemlerle.?
Haklısınız ama çok gözüme batıyor sanki herkes oraya bakıyor gibi geliyor.Değişmez ama kimse burun deliklerine bakmaz sizde takılmayın benimki de simetrik değil
Burnunuz çok mu kalkıkHaklısınız ama çok gözüme batıyor sanki herkes oraya bakıyor gibi geliyor.
Çok doğru düşünüyorsunuz. Mükemmel olcaz diye kafayı yedirtcekler bir sürü kötü burun var insanlar dışarı çıkamıyor. Bizde ince ayrıntılara takılmamalıyıxVallahi kızlar benimde 36cigunjm amaliyat olalı ve sağ burun deliğim çok küçük dar sol iyi duruyor ama sağ. Dar eskiden de öyleydi ama sıkıntı yapmıyorum ben düzelsede duzelmesede olduğu kadar diyorum çok fazla detaylar takilmayin bence tekrar tekrar amaliyat riskli ola bilir daha kötü de olabilir iyide ama riske görmeyince deri m Ben
Hayır aksine önden düşük gibi yandan gayet iyi. Biri yukarıda gıbı duruyorBurnunuz çok mu kalkık
Hayır aksine önden düşük gibi yandan gayet iyi. Biri yukarıda gıbı duruyor[/QUOTE
Benimde öyle ama ameliyattan önceki kadar kötü burunla yıllarca yaşayıp bunun asimetriğini ölçmekte komik geliyor ne yalan söyleyeyim
İlk iki ay sanırım daha sonra zaten dayanamayıp yan yatıysunuzÇünkü yan yatmak çok daha rahatBugün doktorum sıkı sıkı tembihledi yan yatmayın kızlar henüz yeni yaptıranlar özellikle sürekli yattığınız yöne dogru eğiliyor ama kaç ay dedi umuttum
İnşallah o kadardır sanki daha uzun dedi gibi altı ay gibiİlk iki ay sanırım daha sonra zaten dayanamayıp yan yatıysunuzÇünkü yan yatmak çok daha rahat
Yok canım benim 6 ay oldu çoktandır yan yatıyorum. Hatta yüzüstü bile yatıryrmİnşallah o kadardır sanki daha uzun dedi gibi altı ay gibi
Ben yan yatınca burnum düşcek gibi oluyprdu. Yazın yaptım rüzgar değse yamulcak gibi hissediyrdumBende ilk dört gun dik yattım ondan sonra boyun yastığı ile yan yattım birşey olmadi bir ay sonrada istediğim gibi yan yatıyorum ama burnumu yastigin dışında bırakıyorum boşta kalıyor
Kıyamam psikolojik olarak hisaetmisindir öyle canm şuan ben sadece soğuktan etkileniyorum soğuk havaya çıkınca 10dakka sonra ağrı sızı başlıyorBen yan yatınca burnum düşcek gibi oluyprdu. Yazın yaptım rüzgar değse yamulcak gibi hissediyrdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?