Benim ameliyattan önce asimetri yoktu, şimdi 3 ayı geçti hala asimetrik biri hanyada biri konyada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ameliyattan önce asimetri yoktu, şimdi 3 ayı geçti hala asimetrik biri hanyada biri konyada
Emin olun tamamen düzelmeyecek. Ödem indikçe düzelecek ama başta nasılsa öyle kalıyor göze çok batmıyor
Zaman geçtikçe inşallah seveceğiniz bir burnunuz olur. Ödem indikçe inanın insan beğeniyorÜzdü bu beni. Umarım düzgün bir burun çıkar ortaya ya. Öyle sabırsızım ki
Çok teşekkür ederim umarım öyle olurZaman geçtikçe inşallah seveceğiniz bir burnunuz olur. Ödem indikçe inanın insan beğeniyor
Benimde öyleydi. 2 ay oldu. Şimdi düzelmeye başladığını görüyorum. Ha tam düzelir mi bilmiyorum. Ama ilk zamanlar ki çirkin görüntü yok en azından. Bir ay gece gündüz nostral retainer kullandım. Şimdi de geceleri hala kullanıyorum. Tek sorununuz delikler se üstüne çok yıpratmayın kendinizi. Şimdi oyle olması normal. Doktor asimetrik kapatmadıysa düzelir inşallahAma biri aşağıda biri yukarıda resmen. Korkuyorum düzelmezse diye![]()
Salı günü tamponlar icin çağırdı doktor. Belki bana da nostral retainer önerir. Bir hafta geçti değişiklik yok hala ama bakalım, daha burnumun tamamıyla tanismadigim için delikleri çok dikkatimi çekiyordur belki, hepsi açılınca inşallah daha güzel görünür :)Benimde öyleydi. 2 ay oldu. Şimdi düzelmeye başladığını görüyorum. Ha tam düzelir mi bilmiyorum. Ama ilk zamanlar ki çirkin görüntü yok en azından. Bir ay gece gündüz nostral retainer kullandım. Şimdi de geceleri hala kullanıyorum. Tek sorununuz delikler se üstüne çok yıpratmayın kendinizi. Şimdi oyle olması normal. Doktor asimetrik kapatmadıysa düzelir inşallah
Bana kanat cerrahisinde yapıldı burun deliklerim eşit değil ama doktor aparat verdi onu kullanıyorum
İnşallah eşitlenir canım seninde, bende sadece burun ucunu kaldırıp kemeri törpüledi doktor. Fotoğrafi tekrar silebilsem buraya yuklerdim de pek anlamıyorum forumdanBana kanat cerrahisinde yapıldı burun deliklerim eşit değil ama doktor aparat verdi onu kullanıyorum
Benim iki aya kadar çok kötüydü. Ve karşıdan bakınca birde görünüyordu. Biri yukarda biri daha aşağıda ve yayvan dı. Yukarıda olan delik tarafi daha çok ödemliydi. Ödemler dinince delik daha aşağıya indi şimdi. Hala eşit değiller ama en ezandan inmeye başladıSalı günü tamponlar icin çağırdı doktor. Belki bana da nostral retainer önerir. Bir hafta geçti değişiklik yok hala ama bakalım, daha burnumun tamamıyla tanismadigim için delikleri çok dikkatimi çekiyordur belki, hepsi açılınca inşallah daha güzel görünür :)
Önerirse kullanın. Etkisi bilimsel olarak kesin değil ama zararı yokmuş hiçbirşekildeSalı günü tamponlar icin çağırdı doktor. Belki bana da nostral retainer önerir. Bir hafta geçti değişiklik yok hala ama bakalım, daha burnumun tamamıyla tanismadigim için delikleri çok dikkatimi çekiyordur belki, hepsi açılınca inşallah daha güzel görünür :)
Benim iki aya kadar çok kötüydü. Ve karşıdan bakınca birde görünüyordu. Biri yukarda biri daha aşağıda ve yayvan dı. Yukarıda olan delik tarafi daha çok ödemliydi. Ödemler dinince delik daha aşağıya indi şimdi. Hala eşit değiller ama en ezandan inmeye başladı çok geçmiş olsun canım sana dainşallah içine sinmistir , benimde ödemler geçince inşallah gönlüme gore olur :)
Bende aynı durumdayım bunalıma girdim berbat durumda burnum o kadar çok sorun varmı delikler faklı kalkık kanada kıkırdak koymuş belli oluyor yamuk duruyor kanadimin birinde hissizlik var hangi biri geçecek bin pismanim aslında eski burnum da çok çirkin değildiTeşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun. Benim asla içime sinmedi basit Bi törpü istedim bambaşka bir burunla karşılaştım. Eski yüzümü sevdiğim içinde yeni görüntü hayatımı alt üst etti, alışamıyorum yeme içmeden kesildim. Sabah akşam sadece buralardayım. Sosyal hayatım kalmadı![]()