bu işlemi yaptırmış biri olarak tavsiye etmiyorum,doktorun 2 sene kalıcı dediği juvaderm markalı dolgu 6 ay zor dayandı,boşuna paranıza yazık etmeyin derim...ha ben mehmet akgün'e değil Adanada çok iyi bilinen bir doktora yaptırdım ama bunu da botoks gibi düzenli olarak yenilemek gerekiyor öyle 1 sene 2 sene kalmıyor benden söylemesi...
Canim fiyata ne kadar dediMerhaba arkadaslar bugun burda ki yorumlar ve begeniler uzerine arkadasimla beraber burun dolgusi icin Mehmet Akgün le görüşmeye gittik. Evetttt madem bende burdan görüp arkadasimi alıp mehmet beyle gorusmeye gittim benimde katkim olsun isterim kesinlikle sizde kararsızsaniz küçük bi dokunusla takintilarinizdan rahatsiz oldugunuz noktalarinizdan kurtulmak için gidip gorusmelisiniz gittiginiz zaman burda yazilanlarin doğru olduğunu kendiniz teyit ediceksiniz ve ordan çıktığınızda mutlu olacaksınız emin olun hala agzim kulaklarimda çünkü istedigim seyi duydum yillardir takintim olan burun ucu düşüklugumden yalnizca uc dakikada kurtulabilcegimi soyledi ve artik bende bi dokunuşla mutlu olucam. görüşme cok keyifli ve rahatlaticiydi umarim düşüncelerinizi katkim olmustur yaptirdiktan sonra da yorumumu ve yeni burnumu paylasicam takipte kalın derim :))
Canim fiyata ne kadar dedi
Canım illaki açıyor ama sinek istirigi gibi ama bence dolgu yaptircaksan en çok tavsiye edilen kisi Mehmet Akgün bende yaptırdım çok olmadı korkulcak bişey yok yanikızlar selamlar..
bende ameliyat korkusu olan biriyim
ucunda düşüklü var
ankarada bu iş için en çok tavsiye edilen kişi erol koç bana
ve ali şahan tabi
ikisi de gata lı çok başarılılar
fakat sorun benim iğne fobim var
çok acır mı bundan korkuyorum
lütfen bana yardımcı olun
Burun dolgumu ankarada mehmet akgün e yaptirmistm 6 ay önce cok memnunum gayet acisiz ve kolay bi islemdi ameliyattan korkanlar icin cok uygun bir islem fiyat olarakta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?