• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun dolgusu yaptıranlar varmı bi sorum olacak

Muzsuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
40
6
86
27
Burun dolgusu yaptırdım ödem olmuş şişti biraz 1 haftaya oturur dedi doktor birazda tipim değişti gibi şişlikten geçiyormu bu internette geçiyor gibi yazılar okudum ama yaptıran varsa direk ona sormak isterim

Benim 3.gün gayet normal görünüyordu. Yalnız bir arkadaşımın morarmıştı. Bünyeye göre değişiyor yani.
Dolgunuz gecici golgu muydu yoksa kemik tozundan yapılan kalıcı dolgu mu? Ben de yaptırıcam acaba ilerde bi sorun ile karşılaşırmıyım diye endişe ediyorum.

Merhabalar. Dolguyu burun ameliyatımı yapan doktora yaptırdım. Can Kopal. Geçici dolgu. Ortalama 1 yılda eriyor.

Merhaba, burun dolgusu yapan doktor arıyorum, Antalya yada İstanbul'da. Bildiğiniz önerdiğiniz var mı? Birde fiyatlar bu sene nasıl?

Arkadaşlar kime yaptırırsanız yaptırın ama asla Ankara'daki Mehmet akgüne yaptırmayın hayatınızın hatasını yaparsınız.bende söylemesi.gittiğiniz an elinizden paranızı alıyorlar ve asla istediğiniz sonucu alamıyorsunuz lütfen benim düştüğüm hataya düşmeyin benim psikolojimi bozdular.

Back
X