Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de yaptırmıştım. Endişe etme. 10 güne neredeyse düzeliyor.
Benim 3.gün gayet normal görünüyordu. Yalnız bir arkadaşımın morarmıştı. Bünyeye göre değişiyor yani.Tipim değişti gözlerim birbirine daha yakın duruyor şişlikten galiba o geçer dimi senin nasıl oldu
Benim 3.gün gayet normal görünüyordu. Yalnız bir arkadaşımın morarmıştı. Bünyeye göre değişiyor yani.
DolgunuZu hangi doktorda nerdenyaptırdınız memnun musunuzBenim 3.gün gayet normal görünüyordu. Yalnız bir arkadaşımın morarmıştı. Bünyeye göre değişiyor yani.
Dolgunuz gecici golgu muydu yoksa kemik tozundan yapılan kalıcı dolgu mu? Ben de yaptırıcam acaba ilerde bi sorun ile karşılaşırmıyım diye endişe ediyorum.Benim 3.gün gayet normal görünüyordu. Yalnız bir arkadaşımın morarmıştı. Bünyeye göre değişiyor yani.
Kemik tozundan kalıcı dolgu mu varmış?Dolgunuz gecici golgu muydu yoksa kemik tozundan yapılan kalıcı dolgu mu? Ben de yaptırıcam acaba ilerde bi sorun ile karşılaşırmıyım diye endişe ediyorum.
Aynen canm kemik tozundan dolgu mu varmis ilk defa duydum ?Kemik tozundan kalıcı dolgu mu varmış?
Merhaba, burun dolgusu yapan doktor arıyorum, Antalya yada İstanbul'da. Bildiğiniz önerdiğiniz var mı? Birde fiyatlar bu sene nasıl?
Peki zararları var mı bana da yardımcı olun lütfen çok ihtiyacım var benim bunaCanım ben de yaptırmıştım. Endişe etme. 10 güne neredeyse düzeliyor.