Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sene yaptiriyorum burnumda cokuntu var onun icin. Ankara da isen Mehmet Akgün u öneririm.Burun dolgusu yaptiran varmi
Bende istiyorum ama fiyati cok geliyo devlet hastanesi yapmazmiHer sene yaptiriyorum burnumda cokuntu var onun icin. Ankara da isen Mehmet Akgün u öneririm.
Merhaba, ben de 2 kere burun dolgusu yaptırdım.ikisi de ayrı yerlerde.Burnum çok düz geliyor ve hafif kemerli, burun ucumda gülerken biraz düşme oluyor.İlk yaptırdığım dolgum çok doğal oldu, acısız bir işlemdi.Memnun kalmıştım fakat doktorum bana burun kemerimin yaş aldıkça büyüyeceğini burun dolgusu tekrarının burnu büyüteceğini bu yüzden ameliyat olmamın benim için daha doğru karar olduğunu söylemişti.
Yıllar sonra dolgum eridiğinde sadece instagramda görüp yaptığı uygulamaları beğendiğim, çok müşterisi olduğu için de sorun yaşamayacağımı düşündüğüm bir yere gittim.Daha önceden dolgu tecrübem olduğu için hiç korkusuz işlemi yaptırma kararı aldım.İşlem yapılacağı an farkettimki ilk dolgum gibi pratik bir işlem olmayacaktı, sözde doktor ve yardımcıları ile odaya girdiklerinde daha özverili çalıştıkları için olduğunu düşündüm ama işlem sırasında şoka girdim.Beni bildiğiniz ameliyat ediyorlardı.Acıdan ağlıyordum.Yardımcıları çok güzel oluyor diyip beni teselli ediyorlardı bende acıma değecek diye düşünüp kendimi rahatlatıyordum.
İşlem bitti.Daha burnumu görmeme izin vermeden fotoğraf çekmek için yan profilime siyah düz bir fon yerleştirdiler (bunu yapma amaçları tabiki photoshopla düzenlemek) Pardon ama önce benim burnumu görmem gerekmiyor muydu ? Onlar için önemli olan müşteri memnuniyetinden ziyade , instagramda oynanmış fotoğraflarıyla milleti kandırmaktı.Nihayet aynayı uzattıklarında şok oldum.Burnumu resmen kaplamışlardı kocaman olmuştu, burnum artık alnımdan başlıyordu ve o kadar kaldırmışlardı ki yüzüm burun deliklerinden ibaretti :) Ağlayarak çıktığım yerden birkaç saat sonra instagramda kendimi görmemle bir şok daha yaşadım,öncesi sonrası fotoğrafımda burnumun normal halini photosopla eskisinden daha kötü bi hale sokup, yenisini bebek gibi yapmışlardı.Arayıp fotoğrafımı kaldırmalarını söylediğimde beni instagramdan engellediler.Dolgu eritme işleminin acılı olduğunu bildiğim için bunca acı ve travmaya birde dolgu eritme işlemi yaptırmakta zor geliyor.İşlemi yapan sözde doktor da doktor değil eczacıymış.İnsanları böyle kandıran, kul hakkına giren bir müessesenin nasıl hala bu kadar popüler olup bu kadar müşterisi olduğunu anlayamıyorum.O yüzden gittiğiniz yerlerin ne kadar popüler olduğu, İnstagramda sadece fotoğraflarını görüp beğendiğiniz doktor olduğundan emin olmadığınız hiç biryere gitmeyin arkadaşlar.Ve diplomalarına mutlaka bakın..
Aslında kötü bir şey demek istemedim sonuçta hekimlerinin bir şeysini duymadım görmedim ama fazla reklam yapan yerlerde beklenti yüksek oluyor haliyle.. örnekleri görüp bayılmamıştım yazı dili farklı yerlere gidebiliyor tek kastım buydu aslında çok vav olmamak. Beklentim olan Teknik Ayrıntıları önceki yorumlarımda yazmıştım benm dudak ieklimin değişmesi gerekiyor onu da kısmen yapabilen olduğu için çok ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum. Bu gördüğüm tüm örneklere genel yorumum::: doktorlar teosyrl ve gana kullansalar bir de çok agresif çalışmasalar daha doğal sonuçlar ortaya çıkabilir bence.. he rne kadar malzemenin çok bir önemi olmadığı yazılsa da bir miktar duruş fark ettiriyor. Kontür yapılan ürün çok sıvıysa mesela kontür ipince kalkık duruyor ama bu ele de çok bağlı gibi gibi.Söylediğim klinikler hakkında bilginiz varsa bende sizin fikrinizi almaktan memnun olurum.
Daha önce dudak dolgusu yaptırdınız mı ? Benim de dudaklarımın kenarları inceydi yuvarlak bi dudağım var.Elnaradan çok memnun kaldım ama eli baya ağır oda teosyal kullanıyor.Benim de en çok merak ettiğim dudak dolgusu yaptıran kişilerde his kaybı yaşanıp yaşanmadığı.. :):):)Aslında kötü bir şey demek istemedim sonuçta hekimlerinin bir şeysini duymadım görmedim ama fazla reklam yapan yerlerde beklenti yüksek oluyor haliyle.. örnekleri görüp bayılmamıştım yazı dili farklı yerlere gidebiliyor tek kastım buydu aslında çok vav olmamak. Beklentim olan Teknik Ayrıntıları önceki yorumlarımda yazmıştım benm dudak ieklimin değişmesi gerekiyor onu da kısmen yapabilen olduğu için çok ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum. Bu gördüğüm tüm örneklere genel yorumum::: doktorlar teosyrl ve gana kullansalar bir de çok agresif çalışmasalar daha doğal sonuçlar ortaya çıkabilir bence.. he rne kadar malzemenin çok bir önemi olmadığı yazılsa da bir miktar duruş fark ettiriyor. Kontür yapılan ürün çok sıvıysa mesela kontür ipince kalkık duruyor ama bu ele de çok bağlı gibi gibi.
Yaptırdım ve memnunum görüntüden geçen hafta içinde yaptırdım öncesi sonrasını yüklüyorum. Juvederm 4 uygulandı sorularını cevaplayabilirim.Burun dolgusu yaptiran varmi
Merhaba nerde yaptırdınız acaba?Yaptırdım ve memnunum görüntüden geçen hafta içinde yaptırdım öncesi sonrasını yüklüyorum. Juvederm 4 uygulandı sorularını cevaplayabilirim.
Mehmet Akgün e yaptırdım Ankarada.Merhaba nerde yaptırdınız acaba?
Memnun musunuz önden burun büyüyor diyorlarMehmet Akgün e yaptırdım Ankarada.