burun dolgusu

remca3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
3
0
1
20
bugün sabah burun dolgusu yaptırdım kemerden şikayetçiydim bantları çıkardıktan sonra hala kemerin olduguğunu gördüm pek bi değişiklik yoktu mesaj atıp sorduğumda cildimin hassas olduğunu (gerçekten de çok kızarmıştı) şişliğin 15 gün sonra geçeceğini söylediler. geçmezse tekrar ekleme yapılabileceğini. bilgisi olan? geçer mi?

Ne bandı acaba anlayamadım bende yaptırdım normalde bant felan olmaması gerekiyor çünkü dolgu ilk süreler şekil alıyor bandı yapıştırırsan yayılmaz mı birde zaten 15 gün sonra rötuş aşaması var tekrardan yaparlar sıkma canını ama bu sefer bişey yapıştırtma daha farklı olur eminim

Ne bandı acaba anlayamadım bende yaptırdım normalde bant felan olmaması gerekiyor çünkü dolgu ilk süreler şekil alıyor bandı yapıştırırsan yayılmaz mı birde zaten 15 gün sonra rötuş aşaması var tekrardan yaparlar sıkma canını ama bu sefer bişey yapıştırtma daha farklı olur eminim
gittigim yer bant yapistirdi sanirim gunes vs degmesin diye emin degilim yapıldıktan 2 saat sonra cikar dedi bantlari tek sıkıntım hala kemerin belli olmasi iste herkes sislik inince oturur diyor ama eskiden olan kemerin olduğu yer sonucta.. cok fazla para doktum rotusa ucret alıyorlar mi?

Bende almadılar ücret şişlikte kemerin belli olmaz ki sadece olması gerektiğinden daha büyük görünür o da zamanla iner kemer görünüyosa yeterince doldurmamış ne kadar verdin

Bende almadılar ücret şişlikte kemerin belli olmaz ki sadece olması gerektiğinden daha büyük görünür o da zamanla iner kemer görünüyosa yeterince doldurmamış ne kadar verdin
3k verdim kemeri sordum işte hala duruyor orasi kemer değil şişlik tenin hassas dendi

Back
X