- 14 Kasım 2001
- 21.416
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.535
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi frenchojeli
Ayrıntılı cevap için çok teşekkür ediyorum. Ama şunu söylemek istiyorum ruby asla kötülemedi doktorunu. Memnun olmadığını dile getiriyor. Resimlerini ben gördüm memnun olunacak bir sonuç değil. Ve bazı doktorlar mutsuz hastalarına kkya yazmayın diyormuş. İnsanlar bu şekilde sindirilmemeli diye düşünüyorum. Sonuçta bir çok insan giriyor bu siteye ve araştırma yapıyor, vebali büyük. İğneli epilasyon ile sorunlarımı bu site sayesinde çözdüm. Ben de doktorumu bu site sayesinde buldum. Ben bu siteye güvendim ve birçok insan güveniyor. Eğer gerçek hastaların olumsuz yorumları silinirse bu büyük bir vebaldir.
Merhaba Sayın Lady,
Kullanıcılar memnuniyetsizliklerini YAZABİLİR. Örnek üzerine gidiyorum ;
X doktor revizyon ameliyatlarında başarısız diye yazamazsınız. Bu konuda kendisi(hasta) otorite değildir. Doktor tarafından da konu dinlenmelidir.
Bakın ben X doktora burun ameliyatı oldum ve sonucundan MEMNUN DEĞİLİM yazabilirsiniz. Bu tür 1 tane dahi yorum kaldırmadık.
Fakat X doktor revizyonlarda başarısız denirse bu suç kapsamına girer. Bu kişi doktoruna gitmiyor, doktorunu bana şu kadar vermez isen KK'da yazarım diyor ise sonuçlarını siz düşünün. Başarılı geçen operasyonlarda bile doktorlar burada(KK'da) seni kötülerim bana bu kadar para vereceksin diyip gelip yorum yazanlar var. Buna benzer bir konu şu anda yasal süreçtedir.
Bakın tekrar ediyorum başarısız geçen operasyonları yazın, sonucu beğenmedim de yazın ama şu konuda başarısız dediğiniz zaman bu genellemeye girer. Yasal olarak SUÇTUR.
Kimseye ben bu operasyonu geçirdim ve sonucundan memnum değilim yazmayın demedi ve bu yorumları da ASLA silmiyoruz.
Geçen 15 gün önce yaşanan olay, hasta memnun değilim diye yazmış burada arkadaşları
lütfen fotoğraf paylaşın görmek istiyoruz dedi, paylaşılmadı !
doktorunuza bunu dile getirdiniz mi dendi bu da yapılmadı.
Hasta Almanya'dayım diye yazmış ama Hollanda'da çıktı.
Sonrasında o kişi ile ben görüştüm, mesaj sayım az olduğu için fotoğraf ekleyemedim dedi peki doktorunuza durumu yazdınız mı dedim hala cevap bekliyorum.
Kendisine de yazdım doktorunuz ile görüşün gelin tüm memnuniyetsizliğinizi yazın. Kendisi gelip yazsın, bu yazışam oldu mu olmadı mı ?
Ama İnternetten bir burun kesip buraya koyarak (ne surat var orta da ne kimlik) şu doktor burnumu böyle yaptı yazamaz.
bakın sizden önce 2 kişi yorum yazmış seviye ortada suçlamalar ortada bu kişilere cevap dahi yazmıyorum zira okuduklarını 2-3 seferde de anlamıyorlar.