Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
3 gun once burnuma dolgu yaptrdim ve hic memnun degilim. Dolgu gecmeden estetik ameliyat olabiliyor muyuz yoksa dolgunun gecmesini mi beklemek lazim? :/
Cevabiniz icin tesekkur ederim. ben zaten bir operasyon gecrmistim sonrasnda problemli yere dolgu yaptrdim fakat zaten buyuk kalan burnum iyice buyudu. o sebeple revzyon olacagim...Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Dolgunun geçmesini beklemelisiniz kesinlikle ama eğer dolguyla iyi bir sonuç alamadıysanız yani dolgulu halini beğenmeyip memnun değilsiniz estetikli halini mümkün değil beğenmezsiniz memnun olmazsınız demedi demeyin.doğal olmak en büyük nimet.estetikli burnumu neredeyse hiç kullanamıyorum bile.tecrübeli olduğum için yazmak istedim herkes bukadar cesaretli yazamaz. Ayy çok güzel oldu çok rahat kullanıyorum mükemmel kullanışlı oldu burnum deyipde burnunun ucunu dahi kaşırken kısıtlandığı hissine kapılmayan kişi kesinlikle yalan söylüyodur.yastıga bile gömemeyiz başımızı.bunlar gerçekler...bilmenizi istedim.uzman bir güzellik merkezine gidip burnunuza değil yüzünüzün tamamı için burnunuzu kamufle edecek tarzda ufak dokunuşlar yaptırın naçizane fikirlerim
benim küçük burnum evet ve hafif bir eğirilik var burun sırtını da resimdeki gibi daha doğal bir yükseklik sağlamak istiyorumAslinda gayet guzel dolduruyor. Burnunuz ufaksa ve cesitli kusurlar varsa mesela bi tarafinda hafif bi cokukluk vs oralari doldurarak dger tarafla esitliyor. benim burnum zaten buyuktu. dolgu yapinca iyice tombul oldu. o sebeple memnun degilim.sivi bir madde zaten igneyle deri altina enjekte ediyor icinde anestezik madde de var o sebeple cok aci olmuyor.
Merhaba,
3 gun once burnuma dolgu yaptrdim ve hic memnun degilim. Dolgu gecmeden estetik ameliyat olabiliyor muyuz yoksa dolgunun gecmesini mi beklemek lazim? :/
öncelikle geçmiş olsun dolgudan sonrada bir kaç gün burun şişiyor bildiğim kadarıyla biraz bekleyinArkadaşlar aynı durumdayım, doktorumun başka burun işlemlerinin fotolarını beğenince benimki de iyi olacak umuduyla yaptırdım, doktorum özenerek yaptı, ama moralim çok bozuk
burnum zaten küçük değildi, iyice büyüdü. doktorum eritilebilir hiç problem değil diyor, ancak burada yazılanları okuyunca kafam karışıyor..
Burun en az oynayan bölge olduğu için 2 yılı bulabilirmiş erimesi. ya bu şekilde kabullenicem ya da eriticem, bilmiyorum,
eğer bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...
anladım cnm..dolgu sonuçta geçici hiç canını sıkma ben burun sırtını yükseltmek istiyorum kavistan dolayı gözlerim tuaf görünüyor çünkü:/Benim fotom yok maalesef zaten koymak da istemem cekmiyorum da moralim bozuluyor :/ benim sagina yapildgi icin buyudu evet. direkt ortasına yapacaksaniz buyumez yuksekligi artar. villien siz estetik operasyon olmussunuz burnunuza baktim cok guzel memnun degilmissiniz sanirim?yuzunuze yakismis gbi duruyor ama neresine dolgu yaptracaksiniz ki?
anladım cnm..dolgu sonuçta geçici hiç canını sıkma ben burun sırtını yükseltmek istiyorum kavistan dolayı gözlerim tuaf görünüyor çünkü:/
Mrb dolgulain cogu eridigi icin cok fazla yag enjeksiyonu yapiliyorMerhaba,
Soylediklerine hissettiklerine harfiten katiliyorum bu yazilari okuyanlar olmayin bu ameliyati lutfen aileniz ve sevdikleriniz icin olmayin siz kusurlariniz icin gidiyorsunuz dr a o da soyle guzel olacak boyle guzel olacak diyor sonra ne mi oluyor ameliyatta dr surprizlerle karsilasabiliyor sonrasinda size senin burnun zaten soyleydi surayi duzeltirken mecbur burasi bozuluyordu oluyor o cok guzel olacak burnun soylemleri.. sizin dokulariniz suclu oluyir siz suclu oluyorsunuz bu sizi iyice mahvediyor..Kavisten dolayı burun sırtına konulan dolgu maalesef ama maalesef çökmeye sebep oluyo.şimdi değilse bile zamanla üzerindeki baskıdan dolayı mutlaka deforme olup kavisi çukurlaştırır.kemik yapısıyla ilgili tabiiki sizinki farklı olabilir ama kemik yoğunluğum düşük olduğu için hangi doktora gittiysem önermemişti bana.bunu söylemek istedim.burun ucu düşmediği ya da çökme olmadığı takdirde yapılan ekstra herşey zarar olarak döner.burun öyle bişeyki bir girdiniz mi çıkamıyorsunuz.geri dönüşüde yok.burnuyla ilgili bişey yapmak isteyen herkese artık kesinlikle bu ameliyatları dolguları vs önermiyorum.çünkü hepsi ticaret.ortada ciddi paralar dönüyor.kurbanlık koyunlar gibiyiz tek farkımız ölmeyip sürünüyoruz.bu işleri kesinlikle tamamen kapatıp sadece psikoloji ve maneviyata yönelmek lazım.sabır..
mrb siz dolgu mu yaptirdiiniz burnunuza ben de dusunuyorum cokme var burnumdaBenim fotom yok maalesef zaten koymak da istemem cekmiyorum da moralim bozuluyor :/ benim sagina yapildgi icin buyudu evet. direkt ortasına yapacaksaniz buyumez yuksekligi artar. villien siz estetik operasyon olmussunuz burnunuza baktim cok guzel memnun degilmissiniz sanirim?yuzunuze yakismis gbi duruyor ama neresine dolgu yaptracaksiniz ki?
Merhaba, evet yaptrdim. ufak tefek kusurlariniz varsa cokuk ve cukur gbi orayi doldurtmak icin yaptrabilirsiniz. benim burnum zaten buyuktu yaptrinca iyice buyudu. o sebeple memnun degilim memnun olanlar da var burun yapiniza gore degisirmrb siz dolgu mu yaptirdiiniz burnunuza ben de dusunuyorum cokme var burnumda
Merhaba,Arkadaslar merhabalar oncelikle yeniyim araniza yeni katildim ama bende estetik maduru olarak yazmak istedim malesef burnumun sol tarafinda egrilik var ve ameliyat olmak istemiyorum kalici dolgu yaptiran varsa yardimci olursaniz sevinirim