Burun Dolgusu

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Merhabalar

Şu an kafam çok karışık sizden fikir almak için geldim, ben aslında burnumun yapısını beğeniyorum, ama son zamanlarda burun kökü denilen (burnun başladığı yer) yerde bir çöküklük olduğunu farkettim, çok belli olmuyor, hatta sorduğum zaman insanlar burnunda hiçbir şey yok diyor ama ben takıntı yaptım onu. Bazı açılardan ve bazı ışıklarda sanki burnumda hafif bir kemer varmış gibi görünüyor.

Çok kafama taktım, soldan neredeyse hiç belli değil ama sağ taraftan daha çok farkediliyor. Gözlük iz yapmıştır dedi bir kaç kişi, muhtemelen gözlük yüzünden oldu daha önceden yoktu. İnternette aradığımda da bir çok kişi kemik gözlüğün iz yapmasından şikayetçi zaten. Çok küçük yaşlardan beri gözlük kullanıyorum, bir arkadaşıma sordum o da ben de uzun zamandır gözlük kullanıyorum bende de var dedi.

Şimdi sorum şu, gözlük takmazsam düzelir mi ki? Duyduğuma göre o kısma dolgu yapıp düzeltiyorlarmış ama ya daha kötü olursa diye de korkuyorum, dolgu yaptıran var mı aranızda? Bu seferde burnum kaşlarımdan başlıyormuş gibi gözükmesin :110:

Dolgu geçici bir çözüm. Geçtikce tekrarlatmanız gerekiyor
Bana daha cazip geldi bu aslinda begenmezsem geri donusu var en azindan ama kalici dolgu da var diye duymustum. Burnuma soldan bakinca hicbisey yok ama sagdan bakinca hafif yamukluk var gibi duruyor cok rahatsiz oluyorum. Ameliyat olmaktansa dolgu daha iyi bir cozum bence

Bana daha cazip geldi bu aslinda begenmezsem geri donusu var en azindan ama kalici dolgu da var diye duymustum. Burnuma soldan bakinca hicbisey yok ama sagdan bakinca hafif yamukluk var gibi duruyor cok rahatsiz oluyorum. Ameliyat olmaktansa dolgu daha iyi bir cozum bence

Canım bende yaptırmayı düşünüyorum bu gözlük sorunu yüzünden geçici evet ama bence estetikten daha iyi ..

Kızlar bende dün burun dolgusu yaptırdım ve ilk günden sonuç muhteşem ağrısız bir işlem olmasıda fazlasıyla avantaj uzun zamandır istediğim görüntüye kavuştum ☺

Eklentiler

• IMG_20160113_3.webp
    IMG_20160113_3.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 3.080
kızlar neymişki bu dolgu bende burnumu yaptırmak istiyorum ama kime yaptırcaz burun düşer falan diyorlar korkuyorum açıkçası

Ben de Ankara da Mehmet Akgüne yaptırdım burun dolgusu. Yan durmak istemiyordum takıntı olmustu. Cok kısa bir sürede bu durumdan kurtuldum. Cok ilgili bir doktor.Muhakkak görüşmenizi tavsiye ediyorum.

kızlar neymişki bu dolgu bende burnumu yaptırmak istiyorum ama kime yaptırcaz burun düşer falan diyorlar korkuyorum açıkçası
Canım sağlık problemin yoksa doktorumu öneririm dolgumu yaptırdım çok memnunum Mehmet Akgün'e dolgu geçici süreli düzelme oluşturur bunun zamanınıkendin belirlersin

Dolguyu yaptirdim hicbir ise yaramiyor bence paranizi harcamayin bos yere
Merhabalar

Şu an kafam çok karışık sizden fikir almak için geldim, ben aslında burnumun yapısını beğeniyorum, ama son zamanlarda burun kökü denilen (burnun başladığı yer) yerde bir çöküklük olduğunu farkettim, çok belli olmuyor, hatta sorduğum zaman insanlar burnunda hiçbir şey yok diyor ama ben takıntı yaptım onu. Bazı açılardan ve bazı ışıklarda sanki burnumda hafif bir kemer varmış gibi görünüyor.

Çok kafama taktım, soldan neredeyse hiç belli değil ama sağ taraftan daha çok farkediliyor. Gözlük iz yapmıştır dedi bir kaç kişi, muhtemelen gözlük yüzünden oldu daha önceden yoktu. İnternette aradığımda da bir çok kişi kemik gözlüğün iz yapmasından şikayetçi zaten. Çok küçük yaşlardan beri gözlük kullanıyorum, bir arkadaşıma sordum o da ben de uzun zamandır gözlük kullanıyorum bende de var dedi.

Şimdi sorum şu, gözlük takmazsam düzelir mi ki? Duyduğuma göre o kısma dolgu yapıp düzeltiyorlarmış ama ya daha kötü olursa diye de korkuyorum, dolgu yaptıran var mı aranızda? Bu seferde burnum kaşlarımdan başlıyormuş gibi gözükmesin :110:

Burun dolgusu mucizevi bir şey arkadaşlar..kesinlikle korkmayın ağda yaptıramayan biri olarak yazıyorum acı çoookkk az yok gibi..tavsiyeleriniz üzerine Mehmet Akgünü sosyal medyadan takibe aldım budur dedim.bursada yaşadığım için önceliğim bursaydı..ama burdan içime mehmet bey kadar sinen biri olmadı..ve Bursa'da çok fiyat çektiler sanki ahiretlik burun yapıyorsun..otobüs taksi ulaşım dolgu işlemi totelde buradakinden çok daha ucuza geldi..2 dakikalık iş için 12-13 saat yol git gel yaptım Ankara'ya Ama değdi..benim güzele yakın bi burnum vardı şimdi süper oldu..ama çok daha bozuk burunlarda da çok güzel sonuçlar alınmış..benim korkum sonrasında morluk bir şey olur mu diyeydi bir de..öğretmenim çünkü çocukların diline düşmekten korkuyordum..en ufak bi morluk olmadı..çene dolgusu da düşünüyorum karasızım attığım taş baş yarsın yakışır mı bilemiyorum

Bende ankarada Dr. Mehmet Akgün e yaptırdım. Sonuçtan gayet memnunum kemerli burnum vardı yok denecek şekilde azaldı görüşmenizi tavsiye ederim kendisi gayet samimi biri ve mutlaka yardımcı olacaktır.

Back
X