- 9 Mart 2017
- 49
- 13
- 8
- 45
- Konu Sahibi azrasu2015
-
Agrımıyor diyolar aslında amaBen yaptırdım burun dolgusu ama ıgnelerden cok cnm yandı tavsıye etmem
Sonuç nasıl oldu peki?Ben yaptırdım burun dolgusu ama ıgnelerden cok cnm yandı tavsıye etmem
Hiç sorma nefes problemi için ameliyat olurken rinoplastiyede girdim 35 gün oldu burun sırtımın bir tarafı yüksek bir tarafı çökük gibi ortasına basılmış gibi minik minik kasılıp sızlamasıda cabası.Burun deliklerinden hiç bahsetmiyorum bile.Çok üzülüyorum ama sabredip bekleyeceğim.Hayır cokmem yoktu benmburunndelıklerım orantısızdı onu duzeltırdım o gunde memnun olmadımı kavısın cok geldını soledım dolgu yapalım dedı ıstersen o yuzden yapdırdım yanı burun sırtımı doldurdu ama yedıncı ayda kemık gıbı bı ckkntı gelıo elıme sımdıde anlamadm doktor odem oldu dıo hos resmlerde bellı olmuor cok dıkatlı bakmak gerek ama bazen pısman oluorum olduguma sabır ısı yedıay bıttı derdım bıtmedı hala
Ben dolgudan korkuyorum şimdi yağ enjeksiyonunu araştırıyorumBenimde 1 ay oldu hala çok şiş ama asıl sorun ucunda bi çöküntü var. Canım çok sıkılıyor ama doktor geçecek diyor şişler inince kaybolur dedi.atel çıktığında bizi yoktu sonrasında bi bant yaptı muhtemelen o yer etti oraya inş geçer dolguya gerek kalmaz
Cevabın için tşkediyorum.Dolgu uygulanma anından çekinmiyorum.Ben revizyon rinoplastiliyim ve henüz 70 günlüğüm ondan dolayı sıkıntı yaşanır mı diye tedirginimDolgu dediğimiz olay insülin iğnesinin ucu kadar bi igneyle yapılıyor ve cok agrılı değil.Biraz iğneleri hissediyorsun tabi.Arkadaşım yaptırmıstı tam kaşlarının orta hizzası yani uzun sure gözlük takınca burnun üzerinde içe doğru göçüklük yapar ya onu düzleştirmek için.Altı aya yakında kalıcılgı vardı gayet te memnundu
Dolguyu tam nereye istiyorsun?Aksam hastanede nobetci olacagım bi plastik cerrahi hekimine konuyu sorarım :)Cevabın için tşkediyorum.Dolgu uygulanma anından çekinmiyorum.Ben revizyon rinoplastiliyim ve henüz 70 günlüğüm ondan dolayı sıkıntı yaşanır mı diye tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?