Burun dolgusu

Bende düsünüyorum da senin burnunun yapısı nasıl kemer yüzünden falan mı?

Ben 2.revizyon ameliyatımı oldum.Burun sırtında ufak çökmeler var gibi ama henüz 1 aylık.Değişir diye umut ediyorum ve bekliyorum.Bu arada da tekrar revizyondansa ek çözüm arıyorum.Burun ucumda da ufak bir çentik var doktor hemen dolgu yapayım dedi ama ben yine sabretmeyi deneyeceğim.Emin olmadan bir şey yaptırmak istemiyorum

Ben estetık oldum zaten ondan sonra doktor alıncı ayda dolgu yapım dedı daha guzel gorunur dedı bılmıorum valla sahsen ıgneler batırırken cok acıdı bıde tekrar duzeltme okmusudm burnumuda lokal uyusturdugu halde cnm yandı ben memnun kalmadım yada beceremedi neysekı gecıcı cok takmıorm o yuzden

Senin çökmelerin mi oldu ki?Neden dolgu yaptırdın?Ben 1 aylığım ameliyat olalı ufak çökmeler var ama geçer diye umuyorum.İNŞALLAH gerek olmaz.

Hayır cokmem yoktu benmburunndelıklerım orantısızdı onu duzeltırdım o gunde memnun olmadımı kavısın cok geldını soledım dolgu yapalım dedı ıstersen o yuzden yapdırdım yanı burun sırtımı doldurdu ama yedıncı ayda kemık gıbı bı ckkntı gelıo elıme sımdıde anlamadm doktor odem oldu dıo hos resmlerde bellı olmuor cok dıkatlı bakmak gerek ama bazen pısman oluorum olduguma sabır ısı yedıay bıttı derdım bıtmedı hala

Hi
Hiç sorma nefes problemi için ameliyat olurken rinoplastiyede girdim 35 gün oldu burun sırtımın bir tarafı yüksek bir tarafı çökük gibi ortasına basılmış gibi minik minik kasılıp sızlamasıda cabası.Burun deliklerinden hiç bahsetmiyorum bile.Çok üzülüyorum ama sabredip bekleyeceğim.

Yalnız o burun delıklerı duzelmıor bende senın gıvı altıay sabırla bekledım tekrar lokalle duzelttırdım yanı doktorunla ıletısıme gec derım

Benimde 1 ay oldu hala çok şiş ama asıl sorun ucunda bi çöküntü var. Canım çok sıkılıyor ama doktor geçecek diyor şişler inince kaybolur dedi.atel çıktığında bizi yoktu sonrasında bi bant yaptı muhtemelen o yer etti oraya inş geçer dolguya gerek kalmaz

Ben dolgudan korkuyorum şimdi yağ enjeksiyonunu araştırıyorum

Dolgu dediğimiz olay insülin iğnesinin ucu kadar bi igneyle yapılıyor ve cok agrılı değil.Biraz iğneleri hissediyorsun tabi.Arkadaşım yaptırmıstı tam kaşlarının orta hizzası yani uzun sure gözlük takınca burnun üzerinde içe doğru göçüklük yapar ya onu düzleştirmek için.Altı aya yakında kalıcılgı vardı gayet te memnundu

Cevabın için tşkediyorum.Dolgu uygulanma anından çekinmiyorum.Ben revizyon rinoplastiliyim ve henüz 70 günlüğüm ondan dolayı sıkıntı yaşanır mı diye tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…