Burun düşer mi ? Lütfen cevap verin

Barista00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
415
807
53
Merhabalar hanımlar. 1 eylülde ameliyat oldum. İlk gün korkudan ağladığım konu için şimdi tam aksini yazıyorum. Bugün alçılarım çıktı ve burnum tam istediğim gibi. O kalkık görüntü gitmiş, şiş inmiş hayalimden daha güzle bir burnum olmuş 😍😍 korkuyorum acaba daha da düşer mi ? Yoksa bu şekilde kalır mı? Benim yüzüm gözüm hiç şişmedi zaten burnumda ki şişlikte öyle aşırı değil? Şimdi bu haliyle süper keşke hiç değişmese 😞

Açıkçası burun ameliyatımda üçüncü aya girmek üzereyim ilk kalkıklığı yok şimdi. Zamanla düşüyor ama bence ilk altı aydan sonra sabit kalır diye duyuyorum hep.

Benimki düşmedi bantlı halinden çıktığı gibi duruyor 2 ay olacak haftaya🤷🏻‍♀️

Merhabalar hanımlar. 1 eylülde ameliyat oldum. İlk gün korkudan ağladığım konu için şimdi tam aksini yazıyorum. Bugün alçılarım çıktı ve burnum tam istediğim gibi. O kalkık görüntü gitmiş, şiş inmiş hayalimden daha güzle bir burnum olmuş 😍😍 korkuyorum acaba daha da düşer mi ? Yoksa bu şekilde kalır mı? Benim yüzüm gözüm hiç şişmedi zaten burnumda ki şişlikte öyle aşırı değil? Şimdi bu haliyle süper keşke hiç değişmese 😞
Benim ilk iki ay boyunca indi burnum

Düşmemiş,oturmuştur. Burnun zaten öyle yapılmıştır... odem indikçe gerçek şekli ortaya çıkmıştır. Burun ucu düşmesi bir deforme neticede. Ne güzel,istediğin gibi olduysa
Şu anki hali tam doktora tarif ettiğim gibi, vücudum pek ödem tutmadığı için yüzümde tutmamış dolayısıyla, umarım düşmez böyle kalır

Telefonumun fotoğraf düzenleneme yerinden ölçebildim ayrıca bunun için uygulamalar da var. Artı olarak ben kumpas ve açı teoremleri kullanarak da milimetrik ölçüm yaptım burnumda.
Bende bakayım ama kesin beceremem daha emoji bile koyamıyorum telde anca pcde yapabiliyorum😂

Düşmemiş,oturmuştur. Burnun zaten öyle yapılmıştır... odem indikçe gerçek şekli ortaya çıkmıştır. Burun ucu düşmesi bir deforme neticede. Ne güzel,istediğin gibi olduysa
Ah bir de burun ucu düşmesinin ne olduğu tam olarak bilinse ah ah! Burun 2 mm oturuyor, burnum düştü diyorlar.

Burun düşmesi; burun ucunun, burun sırtından aşağı doğru kaymasıdır. Burun ucu düşmesinde burun ucu ile sırtı arasında bir bağ kalmaz, burun tek parçada görünmez. Kıkırdak kayması dediğimiz şey de budur aslında...

Benim ilk ameliyatımda bandajlarım açıldığımda burnum biraz kalkık yapılmıştı.Kısa zamanda normal,güzel bir kalkıklık seviyesine geldi ve bir yıl boyunca milim oynamadı.
İkinci ameliyatım aynı şekilde kalkık yapılmamıştı.Maalesef ki şu an ucun konumundan hiç memnun değilim.Kemikle birleşim yerinden sonrası bir tık aşağıda duruyor.
Düşme payı bırakılmasının iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum.

Back
X