Burun eğriliği ve ameliyat

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Kızlar merhaba yaklaşık 6 aydır doktor arıyorum. Bir yığın doktor buldum bazılarının hakkında çok iyi şeyler yazılmış ama fiyatı çok fazla geldi bazılarıyla çok övülmüş; ama bariz reklam belli. Şimdi çok bilinmeyen bir doktorla ön görüşmeye gittim bir ay önce sıkıntılarımı anlattım. Burnum eğri. Sağ ve sol taraftan farklılıkları var ve burnumun bir tarafı tamamen kapalı gibi. Nefes almamı zorlaştırıyor. Açık ameliyat olmamı söyledi %5'te olsa yeniden eğrilebileceğini söyledi. İlgilendi baya. O esnada tek hastası bendim, sıra bekleyen vs yoktu. Burnunun şekli güzel filan dedi. 5000 TL'ye ameliyat olabilirmişim.
Şimdi başka bir doktora gittim bu doktor daha tanınmış gerçekten gittiğimde dahi ön görüşme için baya bekleyen vardı. bana burnumun zor olduğunu kesinlikle açık ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Düzgün masaj yapılırsa eğriliğin tekrar etmeyeceğini ama yine de bunun garantisini veremeyeceğini söyledi. normal bir hastanın 1-2 ayda kontrole gelmesi gerekirken ameliyat sonrasında benim tedbir olarak daha çok gelmem gerekiyormuş. nefes almada herhangi bir sorun yaşamazmışım ameliyattan sonra. Ameliyat 8.000 bu arada. bunları soyledi direkt ama kafam acayip karıştı. Burnu eğri olup ameliyat olan var mı?

Kızlar merhaba yaklaşık 6 aydır doktor arıyorum. Bir yığın doktor buldum bazılarının hakkında çok iyi şeyler yazılmış ama fiyatı çok fazla geldi bazılarıyla çok övülmüş; ama bariz reklam belli. Şimdi çok bilinmeyen bir doktorla ön görüşmeye gittim bir ay önce sıkıntılarımı anlattım. Burnum eğri. Sağ ve sol taraftan farklılıkları var ve burnumun bir tarafı tamamen kapalı gibi. Nefes almamı zorlaştırıyor. Açık ameliyat olmamı söyledi %5'te olsa yeniden eğrilebileceğini söyledi. İlgilendi baya. O esnada tek hastası bendim, sıra bekleyen vs yoktu. Burnunun şekli güzel filan dedi. 5000 TL'ye ameliyat olabilirmişim.
Şimdi başka bir doktora gittim bu doktor daha tanınmış gerçekten gittiğimde dahi ön görüşme için baya bekleyen vardı. bana burnumun zor olduğunu kesinlikle açık ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Düzgün masaj yapılırsa eğriliğin tekrar etmeyeceğini ama yine de bunun garantisini veremeyeceğini söyledi. normal bir hastanın 1-2 ayda kontrole gelmesi gerekirken ameliyat sonrasında benim tedbir olarak daha çok gelmem gerekiyormuş. nefes almada herhangi bir sorun yaşamazmışım ameliyattan sonra. Ameliyat 8.000 bu arada. bunları soyledi direkt ama kafam acayip karıştı. Burnu eğri olup ameliyat olan var mı?

Burnumda egrilik vardi. Günduz rahatsiz etmesede geceleri bant takip uyuyordum. Artık tek tarafli nefes almak istemedigim icin doktor aramaya başladım. Yaklasik iki sene aradim diyebilirim. En son Op.Dr. Volkan Oltrakci Bey'e karar kıldım.Kendisi cok nazik ve ilgiliydi. Cana yakın davrandı. Şekil icin ozel hic birsey demedim. Kendisine güvenip, Ona biraktim. Ameliyat oldum. Nefes almam kesinle cok fark etti. Dedim yani "nefes almak böyle birseymis". Sekli konusuna gelince, daha bir ay oldugu icin sisligim var. 6 ay gectiginde sekil icin kendim net birsey soyleyebilirim sanirim.Ama görenler burun ameliyati oldugumu anlamiyor. Taniyan arkadaslarim " Bir degisim var, güzel olmussun" diyorlar ama burun oldugunu anlayamiyorlar.
Klinik gorusmesi ucretsiz zaten. Bir git, gorus derim ben sana. Kesinlikle deger yani öyle soyleyeyim.

Umarim yardimci olmusumdur.
Sevgiler :)

istanbuldaysan eğer ben gökalp dizdara oldum meltem hastanesi fiyatıda cok uygun bugün alçım çıktı adamın bayağı hastası var ben tampon cıkartmaya gitmişken 3 kişi daha gördüm ondan önce ameliyat günü 2 alçılı görmüştüm bugünde 1 tane alçılı gördüm.
doktoru araştırmanı tavsiye ediyorum butik hastane olduğu için fiyatıda cok uygun pazarlıkta yapıyolar haberin olsun.
benim konum var ameliyat oldum diye.şimdi yeni fotolar ekleyeceğim güncelleyeceğim bugün alçım cıktı cünkü.bakarsın orayada fikir oluşur.görüşme ücretsiz bu arada.

Back
X