Burun eşitleyici slikon

semiramist01

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
166
24
28
35
Burun estetiği oldum egrilk vardı burun deligim kapanmıştı yine aynı hale geldi az da olsa doktor esitleyici slikon önerdi olmazsa ufak müdaheleyle hallederiz sıkıntı yapma dedi. Yaptıran varmı böyle?

Ben kullandım ama delik şekli konusunda bir işe yaramadı.Taktığın sürece iyi ama çıkardıktan bir süre sonra eski haline dönüyor.Zayıflayıp kendini bırakmış bir dokuyu tutması bana mantıklı gelmiyor.
Ama şu var ki dikiş yerlerinin olduğu yerlerdeki bombelenmeleri bastırıp daha düzgün iyileşmesini sağlıyor.
Benim dikiş ipliği reaksiyonum var.Dikiş yerlerim sürekli kaşınıp şişiyor.Hala ara ara takıp bu konuda iyi sonuç alıyorum.

Ben kullandım ama delik şekli konusunda bir işe yaramadı.Taktığın sürece iyi ama çıkardıktan bir süre sonra eski haline dönüyor.Zayıflayıp kendini bırakmış bir dokuyu tutması bana mantıklı gelmiyor.
Ama şu var ki dikiş yerlerinin olduğu yerlerdeki bombelenmeleri bastırıp daha düzgün iyileşmesini sağlıyor.
Benim dikiş ipliği reaksiyonum var.Dikiş yerlerim sürekli kaşınıp şişiyor.Hala ara ara takıp bu konuda iyi sonuç alıyorum.
Kasinip şişmesi sonucu nefes almaniz zorlaşıyor mu? Bu dikis ipliği reaksiyonu olagan bir sey ki doktor hatası mi? Geçmesi için ekstra bir sey yapıyor musunuz?

Bende takıyorum cıkarınca bır süre güzel sonra yine aynı ben 1.5 ay sonra kullandım ama bazı doktorlar ikinci haftada felan başlıyormuş kullandırmaya siz nezaman takmaya başladınız

Aynen anı zamanda başlamışiz benimde aynı takınca iyi çıkarınca yine aynı oluyor ayın sonu kontrole gidicem

Bende alırken firmaya sordum çünkü doktor bana bırakmıştı tercihi acaba geçmi kaldım diye firma 6 aya kadar takılmalı sonrası pek fayda sağlamaz dedi tabi birde sadece hafta içi akşam takıyorum gecede öyle yatıyorum gün içinde zor oluyor haftasonu evde oluncada takıyorum birde biri hem deliğe hemde orta hattın düzgün oturmasına yardımcı oluyor dediği içinde taktım işe yarar yaramaz keşke taksaydım dememek için şuan takıyorum ☺️

Aynen bende şu an boşa taktığımi düşünüyorum ama doktor dediği için kullanıyorum bakalım

Dilerim işe yarar en kötü iyileşme sürecinde daha rahat nefes alıyorum ilerdede hafif tıkanmalarım olursa kullanırım diye saklarım 6 aya kadar devam hayırlısı olsun 🙏🏻

Kasinip şişmesi sonucu nefes almaniz zorlaşıyor mu? Bu dikis ipliği reaksiyonu olagan bir sey ki doktor hatası mi? Geçmesi için ekstra bir sey yapıyor musunuz?
Yok nefes almayı engelleyecek bir şey değil. Küçük bir şey mercimekten biraz daha büyük bir şişlik. Doktorla da alakası yok.Ben alerjik bünyeye sahibim.Bu sebeple bu sorunu yaşıyorum sanırım.Geçmesi için de bir şey yapmıyorum çünkü doktorumla görüşmüyorum.

Ben 22 ocakta burun ameliyatı oldum doktor tamponları çıkardığım andan itibaren kullandırmaya başladı hala geceleri kullanıyorum burun deliklerimin eşit şekilde olması için kullandırdığını söylemişti maşallah ikisi de eşit ve düzgün hiç biri küçük biri büyük olmadı

Back
X