Burun Estestiği Dr. Cemil Özerk Demiralp hastaları yardım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zdn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
29
1
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar aranızda daha yeniyim ve burun ameliyatı olmayı düşünüyorum Ankara Atatürk araştırma hastanesinden Dr. Cemil Özerk Demiralp'in bu konuda çok iyi bir doktor olduğu söyleniyor. Aranızda kendisine ameliyat olan veya tanıdığı olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Zdn oldunuz mu Özerk beye ameliyat? Ben karın bölgesi ve meme yaptırmak istiyorum. Ankara'da doktor ariyorum. Çok doktor ismi var ama karar vermek zor. Bilginiz var mı?

Zdn oldunuz mu Özerk beye ameliyat? Ben karın bölgesi ve meme yaptırmak istiyorum. Ankara'da doktor ariyorum. Çok doktor ismi var ama karar vermek zor. Bilginiz var mı?

karın germe mı yaptırmak ıstıyosunuz

Karın ve belden yağ aldırmak ve alınan yağları kalça yanaklara eklemek istiyorum bir de göğüs büyütme. Tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Zeki Can burun üzerine uzman sanırım. Bu yazdığım ameliyatları da yapıyor mu

25 mesajım dolmadığı için özelden gelen mesajlara cevap yazamiyorum:)

direk cevap yazmak istediğim kişilerin mesajını alıntılayamadım birtürlü. Öğrenicem sonunda sitede yeniyim ne de olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…