Burun estetgi

deryasahin2580

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
36
7
36
Merhaba arkadaslar
Burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum
Aylardir burdaki yorumlari okumama ragmen netlesen biaey yok kafamda. Sizden ricam bana ameliyat olmua arkadaslarin doktor fiyat ve aurec bilgilerini paylasmalari. Sizin onerileriniz benim icin onemli ve degerli. Simdiden tesekkurler

Merhaba arkadaslar
Burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum
Aylardir burdaki yorumlari okumama ragmen netlesen biaey yok kafamda. Sizden ricam bana ameliyat olmua arkadaslarin doktor fiyat ve aurec bilgilerini paylasmalari. Sizin onerileriniz benim icin onemli ve degerli. Simdiden tesekkurler

yaklaşık 1 önce Dr. Belma Şahin' de burun estetiği yaptırdım. Kendisi estetik cerrahi alanında çok bilgili ve yetenekli bir doktordur. Teknolojik gelismeleri yakindan takip eden, isini severek zevkle yapan, hastalariyla birebir sevgiyle itinayla ilgilenen bir doktor kendisi. Ameliyattan fazlasıyla korkmama ve çekinmeme rağmen beni o güler yüzü ve bilgisi ile ikna eden bir doktordur. O kadar sıcak kanlı biri ki konuşmaları sonrasında kendimi ona emanet etmekten 1 dakika tereddüt etmedim ve sonuctan cok memnun kaldim... Gayet başarılı bir burun estetiği oldu. Gayet doğal görünümlü bir burun oldu. Burun estetiği hiç tereddütsüz tavsiye edebileceğim bir doktordur kendisi.

Back
X