Burun estetiği 1.yildan sonra nasıl değişir!!!!

semiramist01

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
166
24
28
35
Herkese merhabalar
3 ay oldu burun ameliyatı olalı burun uzunlugum var doktorum cilt yerine oturacak geri çekilecek diyor ayrıca burun deliği eşitsizlik de var burun ucum yamuk duruyor nasil bir şansım var herkesin ki ne güzel oluyor benimki ne hale geldi aynısını yaşayanlar yorum yapabilirler mi? 1sene sonra ne gibi farklar oluyor

3 ayda bahsettiklerinizin çoktan düzelmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Benim delikler de orantısızdı. Tampon çıkınca düzeldi. Hiç geri çekilme olmadi, biraz inme oldu sadece. Oncesi sonrası fotoğraf atar mısınız?

Herkese merhabalar
3 ay oldu burun ameliyatı olalı burun uzunlugum var doktorum cilt yerine oturacak geri çekilecek diyor ayrıca burun deliği eşitsizlik de var burun ucum yamuk duruyor nasil bir şansım var herkesin ki ne güzel oluyor benimki ne hale geldi aynısını yaşayanlar yorum yapabilirler mi? 1sene sonra ne gibi farklar oluyor
Gerçekten psikolojim bozuldu hâlâ ödemim var burnumun yanları burun ucu top gibi

Herkese merhabalar
Üzgünüm ama uzunluk devam ediyor. Ben 1 yıl sonunda revizyon yaptırdım biraz daha kısaltıldı.

Sabırla bekleyeyim bende o zaman benimde doktorum aynı şekilde söyledi peki şimdi ki burnunuzdan memnunmusunuz ? 2 ncı ameliyat da sıkıntılı diye korkuyorum ne bileyim çökme vs olur diye

Sabırla bekleyeyim bende o zaman benimde doktorum aynı şekilde söyledi peki şimdi ki burnunuzdan memnunmusunuz ? 2 ncı ameliyat da sıkıntılı diye korkuyorum ne bileyim çökme vs olur diye
Daha 1 ay oldu yorum için erken ama şu an memnunum. Yorumumun altındaki yorumlaya tıklayarak yazarsanız bana bildirim gelir🌸

Herkese merhabalar
3 ay oldu burun ameliyatı olalı burun uzunlugum var doktorum cilt yerine oturacak geri çekilecek diyor ayrıca burun deliği eşitsizlik de var burun ucum yamuk duruyor nasil bir şansım var herkesin ki ne güzel oluyor benimki ne hale geldi aynısını yaşayanlar yorum yapabilirler mi? 1sene sonra ne gibi farklar oluyorbwnd

Herkese merhabalar
Merhabalar bende de delik farklılığı var Dr um asimetri sorunu önceden varmış zaten diyor amaliyat öncesi görüşmelerimiz de bu konuda hiç bir bilgi vermedi üstelik bence asimetri sorunu değil şekil bozukluğu resmen revisyon yaparız vs de demedi yapacak bı şey yok diyor ısrarla dördüncü ayımi doldurmak uzeriyin sisligim dıştan bakınca çok yok ama burun orta hatti sis geliyor bana kanatlarda şişlik yok gibi

Herkese merhabalar
Merhabalar bende de aynı durum var çok kötüyüm psikolojim berbat. Burun deliklerim yamuk cildime kalın ve yağlı dedi burun deliklerin düzelecek dedi ama ne bi düzelme var ne birşey üstelik birde bende kemer oluştu

Back
X