Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşağı et derken neresiMerhabalar burun estetiğnde 10. Günüm burunum dik ve aşağı et fazla gibi geliyo düzelir mi olanlar fikir iniz
Anladım, diğer konuda fotoğrafını gördüm aşırı bi kaba görüntü gelmedi bana ama eğer kabaysa da orası da şiş olabiliyor hatta ben de ordan şikayetciyim oranın şiş olduğunu söyledi doktorum :)Burun deligini bölen yer işte kaba duruyor gibime geliyor da
Hem daha 10. Gün çok erken şimdilik iyileşmeye bak, burnunun son hali bu değil unutma. Gecmiş olsun :)Burun deligini bölen yer işte kaba duruyor gibime geliyor da
Foto yollasana senin burunu
Benim böyle canımInşallah güzel olur tsk ederim
Benim böyle canım
Burnun çok güzel olmuş maşallah. Kaçıncı gün? İnşallah benim ve tüm ameliyat olacakların senin gibi güzel ve doğal bir burnu olur ameliyattan sonra.Benim böyle canım
Bu burun kaç günlük acaba
Bu fotoğrafta iki aylık burnum, çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallahBurnun çok güzel olmuş maşallah. Kaçıncı gün? İnşallah benim ve tüm ameliyat olacakların senin gibi güzel ve doğal bir burnu olur ameliyattan sonra.