Burun estetiği 25. Gün kalkik burun

gultennnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
65
18
8
33
Arkadaşlar burnum bi tuhaf geliyor. Yani kendimin bu halini pek beğenemiyorum ya da alışamıyorum. Farkli görünüyorum ve bu farklılık sanki olumsuz yönde gibi bilmiyorum. Yani suan sanki burnum çok yapay duruyor ucu fazla kalkik ve kısa geliyor. Bu ödemden mi zamanla beğenirmiyim bu yapaylik gidermi ? Ne zaman kendimi daha guzel görürüm ? Ve burun ucu iniyor mu gerçekten iniyorsa ne zaman

O burun ucunda iniyor o yapaylıkta gidiyor burun yerine oturdukça gözünüz alışıyor yeterki içinize sinsin rahatça nefes aldığınız bir burnunuz olsun

Tesekkur ederim peki bu kaçıncı ayda gider acaba?
Cilt kalınlığına, burunda yapılan işlemlere göre değişiyor tabi. Tam oturması 1 yıl deniliyor. Benim o yapay olan görüntüm, şişliğim iki ayda azaldı baya. Yani böyle kalıp takmış gibi durmuyor artık. Ama benim derim ince olduğu İçin bu kadar kısa zamanda belli oldu belki. Mimik yapamıyorum hala tam olarak gülerken kısmi olarak kaslar oynadığı İçin yapay duruyor hala :)

1 ay 1 hafta oldu şuan daha memnunum :) 2 3 aya kadar guzellesecektir dahada eminim. Suan bile bi makyaj yapıp çıktığımda kendimi cookk güzel hissettim :) iyiki yaptirmisim diyorum simdi :)

1 ay 1 hafta oldu şuan daha memnunum :) 2 3 aya kadar guzellesecektir dahada eminim. Suan bile bi makyaj yapıp çıktığımda kendimi cookk güzel hissettim :) iyiki yaptirmisim diyorum simdi :)
Buna gerçekten cok sevdim güle güle kullanin bende iyi ki yaptırdım diyorum:)

Benim ilk tampon çıktığındaki hayal kırıklığım geldi aklıma o aynada nasıl hoş gelmedi gözüme.. Hatta ilk 2 ay dudak ütsüm falan da şişik kalkık duruyordu ve gülümsediğimde komik bir ifade çıkıyordu. Sonra mis gibi oturdu yerine her şey. çok beğeniyorum şimdi. Ne kalkıklık ne sivrilik hiçbir şey batmıyor gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…