Burun estetigi 6. Ay ?

karamelmelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
11
0
1
41
Hanımlar kalın derili büyük bir burnum vardi ameliyat oldum 6 Ay önce . Ancak ucu Hala çok şiş ve on profilden hiç hoş durmuyor. Sizce bu durum geçici midir 6 Ay sonra tamamen iner mi ucundaki şişlik ?

Canim bende kalin deriliyim ve benimde 5. Ayim hicccxc sikinti etme ben yanlis yatis pozisyonundan sola dogru sisligim var ve cokkkk yavas inior seninkide inecek yavas yavas burun ucum hala hassas dusun zaten doktorum ameliyat sonrasi soylemisti gec iyilesecek sabir gerek die ... kazasiz belasiz hayirla kullan yeni burnunu

Canim bende kalin deriliyim ve benimde 5. Ayim hicccxc sikinti etme ben yanlis yatis pozisyonundan sola dogru sisligim var ve cokkkk yavas inior seninkide inecek yavas yavas burun ucum hala hassas dusun zaten doktorum ameliyat sonrasi soylemisti gec iyilesecek sabir gerek die ... kazasiz belasiz hayirla kullan yeni burnunu
Teşekkür ederim canım doktorum söyledi ama sabredemiyorum işte :) gayet güzel yaptı doktor burnumu Sadece uc kısmı çok şiş orasi da düzelse çok daha iyi olacak.. san da geçmiş olsun çokça

Merhabalar lütfen yardım edin 6 ay geçti ama hiçbir şey değişmedi kalın derili değilim böyle mi kalacak burnum

Back
X