Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel olmuş maşallahArkadaşlar erkek kardesim ameliyat oldu kemik egriligi sorunu vardı aynı zamanda estetikte oldu. Sizce nasıl olmuş,8. Gün ve bandajlar,tampon yeni cikti. Öncesi sonrası fotoğrafini koyduk.
Hele Bi durun bismillah :) ben zombi gibiydim yedinci gündeÇok güzel olmuş. Benim bugün 7. Günüm ama durum berbat. Fare gibiyim. Ama daha tamponlar ve alçı duruyor.
Ve bir şey sormak istiyorum. Kardeşinin burnunun ucunda üst kısımda tampona yapışan yikirdak ya da kemik gibi bir şey oldu mu?
Hele Bi durun bismillah :) ben zombi gibiydim yedinci günde
Teşekkür ederiz:)))Gayet güzel olmuş maşallah
Teşekkür ederizz . Tamponlar ve alçı çıkınca düzelir canım için ferah olsun. Onda öyle birşey yokmuş hani bence alçı flm çıksin ozaman bakarsın cunku ödem olabilir oÇok güzel olmuş. Benim bugün 7. Günüm ama durum berbat. Fare gibiyim. Ama daha tamponlar ve alçı duruyor.
Ve bir şey sormak istiyorum. Kardeşinin burnunun ucunda üst kısımda tampona yapışan yikirdak ya da kemik gibi bir şey oldu mu?
Hiç umudum yok. Ben estetik istemedim ama kendi kendine yapmaya çalışmış ama becerememiş gibi. Yarın tamponlarim çıkıcak bakicaz artikTeşekkür ederizz . Tamponlar ve alçı çıkınca düzelir canım için ferah olsun. Onda öyle birşey yokmuş hani bence alçı flm çıksin ozaman bakarsın cunku ödem olabilir o
Düşer merak etmeyin çok anormal kaldırmamışsa bu olağan bir görüntüHiç umudum yok. Ben estetik istemedim ama kendi kendine yapmaya çalışmış ama becerememiş gibi. Yarın tamponlarim çıkıcak bakicaz artik
Tampon varken öyle duruyor. Kardesiminkide öyleydi. Fotoğraf ekledim. Bu 2. Günden . Tampon vs. Çıkınca indi biraz. Zamanla daha da iniyormus zarenHiç umudum yok. Ben estetik istemedim ama kendi kendine yapmaya çalışmış ama becerememiş gibi. Yarın tamponlarim çıkıcak bakicaz artik
Tampon varken öyle duruyor. Kardesiminkide öyleydi. Fotoğraf ekledim. Bu 2. Günden . Tampon vs. Çıkınca indi biraz. Zamanla daha da iniyormus zaren
Ne demek :)) İner canım insallah,o yükseklik kalmiyorr Bende merak ettim bakalım nasıl olcak yarın bana fotoğraf yollayabilir misin :))Yaaa !!!Çok mutlu oldum şu an. Benim ki daha geri de ama yine de umut oldu. Çok teşekkürler çok.
Ne demek :)) İner canım insallah,o yükseklik kalmiyorr Bende merak ettim bakalım nasıl olcak yarın bana fotoğraf yollayabilir misin :))
Ne yaptın canım nasılsın :) durum nedirKötü bir durumda olmazsam tabiki de :)
Ne yaptın canım nasılsın :) durum nedir
Çok sevindim canım insallah şişi de inicek daha da güzelleşicek:)Çok güzel olmuş. Ama baya bir şiş. Kocaman burnumun ucu ve çok uyuşuk. Hatırladığın için çok teşekkürler
Teşekkür ederizz burun yüzde en dikkat çekici yer bence ufak bir rutuş bile baya değiştiriyor:)Ifadesini bile değiştirmiş çok güzel olnus kardeşinizin burnu :)