Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anestezi işin en eğlenceli kısmı.uyuyorsun uyanıyorsun.ilk an ağrın sızın olmuyor..sonraki gün başlıyor..onu da ağrı kesicilerle hafifletirsin..1 haftaya toparlarsın Allahın izniyle..ben 2. Yi olcam 2 hafta sonra..senin ne Zaman?
Ben yıllar önce oldum, bir süre önce deformasyon oluştu kolumellada..bir de törpü olmuştu şimdi kemik kırılacak sanırım..özelde olacağım ben,2 gün de kalmayı düşünüyorum..
Anladım bende bugun tekrar gittim haftaya carsamba olacagım erkene alındı ama çok korkuyorum yani ameliyat fikri kokutuyo beni biraz o anesteziyi alma anı felan :)
Anesteziyi alma inan en güzel kısmı damardan bir sıvı veriliyo mışıl mışıl uyuyosun..uyanınca burnunda bir ağırlık ve ağızdan nefes alma olayı oluyo..bu en kolay kısmı..gece ve 2. Günü biraz zor..şişlik morluk ağrı başlıyo..hemen ilaç al ki artmadan geçsin..dediğim gibi anestezi kısmı için hiç endişelenme..ne güzel erkene de alınmış..hemen olup biticek..bekledikçe vesvese yapıyor insan..
Burak alhana olcam canım cok ilgili bir doktor herkesin tavsiyesi üzerine gittim zaten nevsehirde bütün doktorlara muayene oldum en ilgilisi oydu cok güven verdi birde cok esprili bir doktor felAn bende ona karar verdim