BURUN ESTETİĞİ (AMELİYAT) SONRAI TAVSİYELER ACİİİL :(

12. gün nişana bantlı gidersin. morluklar bünye ile alakalı çok morarırsan eğer, 12. güne geçmesi zor olur onların. hele ki şişlikler onlar illaki olacaktır.
Benim bantım 9. Gün çıktı :O her doktorun değişiyo tabii aynen bünye meselesi ben çok morarıp şiştim 10. Günde eser yoktu birazcık yüzde kalmıştı bak ne haldeydim :O

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 123
Ben normalde de geceleri hep agizdan nefes alirim. Gun icerisinde agiz burum karisik alirim. ilk gun narkoz uyku vs derken insallah cabuk gecer. korkmamaliyim degil mi? Kendimi ogrencilerim gibi hissettim,onlar da benden cesaret almak istercesine sorular soruyorlar :)
Sislikler morluklar 30 ocak'a kadar gecer insallah, 12 gun olmus olacak
abim nisanlaniyor, korkunc halde gitmek istemem :)
A öğretmen mism ne güzel :) ohoo sen alışkansan ağızdan nefes almaya en zor gelen bana o oldu senin için sorun olmaz bile. Hiç korkma hiç ben kan bile aldırmamıştım hayatımda damar yolunu açmak bi acısı sanırım o da bişey değil ameliyattan 5-10 dk önce bi cesaret ilacı verdiler damardan daha enjektörde bitmeden başım döndü sanki 1 büyük rakı bitirdim gibi çok güzeldi :D ameliyathaneye gittiğimi bile hatırlamıyorum aırıta sırıta gitmişim :D uyucaksınız dedi uyudum sanki 1 saniye sonra uyandım annemler videoya almış ee benim burnumda acı sızı yok olmadım ben ameliyat kandırmayın diyorum :D

Benim bantım 9. Gün çıktı :O her doktorun değişiyo tabii aynen bünye meselesi ben çok morarıp şiştim 10. Günde eser yoktu birazcık yüzde kalmıştı bak ne haldeydim :O

ay canım bu kaçıncı günün ? valla bu morluk 10. güne gittiyse bünyen sağlammış senin :)

A öğretmen mism ne güzel :) ohoo sen alışkansan ağızdan nefes almaya en zor gelen bana o oldu senin için sorun olmaz bile. Hiç korkma hiç ben kan bile aldırmamıştım hayatımda damar yolunu açmak bi acısı sanırım o da bişey değil ameliyattan 5-10 dk önce bi cesaret ilacı verdiler damardan daha enjektörde bitmeden başım döndü sanki 1 büyük rakı bitirdim gibi çok güzeldi :KK70: ameliyathaneye gittiğimi bile hatırlamıyorum aırıta sırıta gitmişim :KK70: uyucaksınız dedi uyudum sanki 1 saniye sonra uyandım annemler videoya almış ee benim burnumda acı sızı yok olmadım ben ameliyat kandırmayın diyorum :KK70:

bana sanırım cesaret ilacı da vermediler. ameliyathaneye girdiğimden her şeyin bilinçli olarak farkındaydım valla. ben ki kan aldırırken bayılan bir insanım. ben olduysam herkes olur çok göz korkutmasın ameliyat :) en zorlandığım nokta besinsiz kalmak oldu sıvı yiyecek falan nereye kadar ya dedim 4 gün boyunca :)

bana sanırım cesaret ilacı da vermediler. ameliyathaneye girdiğimden her şeyin bilinçli olarak farkındaydım valla. ben ki kan aldırırken bayılan bir insanım. ben olduysam herkes olur çok göz korkutmasın ameliyat :) en zorlandığım nokta besinsiz kalmak oldu sıvı yiyecek falan nereye kadar ya dedim 4 gün boyunca :)
25. Günüm :) bünyem çok sağlam da değildir aslında ya da ben öyle biliyomuşum :D ben doktora ağlaya ağlaya girsem moraliniz bozulur mu ameliyata demiştim gülmüştü kendinde olmucaksım demiştir içinden ben giremezdim ya ameliyattan 15 dk önce odada ağlamaya başladım gülüyodum bi anda çöktüm korkudan :) ilk gün sıvı dahi tüketemedim 2. Günün akşamına kadar. Zaten bi tek nefes ordan alıyosun her lokmada orası da tıkanıyo :O geçmicekmiş geliyo ilk 3 günde geçiveriyo işte bak 25. Gün :) senin ne kadar oldu :)

A öğretmen mism ne güzel :) ohoo sen alışkansan ağızdan nefes almaya en zor gelen bana o oldu senin için sorun olmaz bile. Hiç korkma hiç ben kan bile aldırmamıştım hayatımda damar yolunu açmak bi acısı sanırım o da bişey değil ameliyattan 5-10 dk önce bi cesaret ilacı verdiler damardan daha enjektörde bitmeden başım döndü sanki 1 büyük rakı bitirdim gibi çok güzeldi :KK70: ameliyathaneye gittiğimi bile hatırlamıyorum aırıta sırıta gitmişim :KK70: uyucaksınız dedi uyudum sanki 1 saniye sonra uyandım annemler videoya almış ee benim burnumda acı sızı yok olmadım ben ameliyat kandırmayın diyorum :KK70:
İnşallah ben de iyi sonuç alırım,bir işe giriştim pişman olmayı hiç istemiyorum. Okul idaresinden kavga dövüş izin alacağım, o moral bozukluğu bana yeter:63:
Peki bana ne lazım olacak hastanedeyken? Boyun kısmı geniş bir sweetshirt alıyorum, eşofman adım. Bandana aldım o rezil saçlarım önüme gelmesin diye. Kulak temizleme pamuğu, peçete,ıslak mendil. Başka ?o_O

25. Günüm :) bünyem çok sağlam da değildir aslında ya da ben öyle biliyomuşum :KK70: ben doktora ağlaya ağlaya girsem moraliniz bozulur mu ameliyata demiştim gülmüştü kendinde olmucaksım demiştir içinden ben giremezdim ya ameliyattan 15 dk önce odada ağlamaya başladım gülüyodum bi anda çöktüm korkudan :) ilk gün sıvı dahi tüketemedim 2. Günün akşamına kadar. Zaten bi tek nefes ordan alıyosun her lokmada orası da tıkanıyo :O geçmicekmiş geliyo ilk 3 günde geçiveriyo işte bak 25. Gün :) senin ne kadar oldu :)

benim de 48.günüm :)

İnşallah ben de iyi sonuç alırım,bir işe giriştim pişman olmayı hiç istemiyorum. Okul idaresinden kavga dövüş izin alacağım, o moral bozukluğu bana yeter:63:
Peki bana ne lazım olacak hastanedeyken? Boyun kısmı geniş bir sweetshirt alıyorum, eşofman adım. Bandana aldım o rezil saçlarım önüme gelmesin diye. Kulak temizleme pamuğu, peçete,ıslak mendil. Başka ?o_O

bi de terlik :) hastane terlikleri kaygan olabilir aman deyim.

Bende bunlar haricinde bişey almadım sanırım saçımı bi topuz yaptım girdim ameliyata kulak çubuğu hastanede lazım olmadı da şimdiye kadar 3kutu bitirdim :D sen yine de al nolur nolmaz.

Bende bunlar haricinde bişey almadım sanırım saçımı bi topuz yaptım girdim ameliyata kulak çubuğu hastanede lazım olmadı da şimdiye kadar 3kutu bitirdim :KK70: sen yine de al nolur nolmaz.
Ay İnşallah daha da çirkin olmam. Böyle işlere girişince hep sonu kötü bitiyor. Hele de kazık gibi bir burun yaparlarsa oturur ağlarım:KK43:

Merhaba, burnunuz ne durumda?

3 buçuk ay olacak yakında. Daha iyi. İçi düzeldi artık ama yine de burnumu peçeteyle filan silmiyorum. Zatn 2.ayımda korkunç bir darbe aldım; kanamalı bir darbe. ucu sağa doğru hafif eğildi,burun deliklerime dikkatli bakınca belli oluyor. ben burnumu ne kadar koruduysam abim ve kardeşim de o kadar zarar verdi. kazara 10'a yakın darbe aldım. şu an normal. düz bir burun. estetik durmuyor. kendi burnummuş gibi,düz ve yüzüme yakışıyor.
benim gibi alerjisi olanlara pek tavsiye etmem. polen alejim yüzümden gözlerim ve burnumdan yaş akıyor. silemeyince sürekli kulak çubuğuyla uğraşmak da zor. ama mutluyum. kendimi daha iyi ve en azından güzel hissediyorum. eski burnum da kötü değildi ama şimdi maşallah güzel..:KK54::oops:

Back
X