Çok soru sor sıkıntı yok yeterki için rahatlasın : ))
Bi kere en başta şunu söyleyeyim, bant vs gibi şeyler şekil düzeltmek adına yapılan işlemler. arkadaşlarıma yapıldı ondan biliyorum. Cilt yapılarından kaynaklı bazı şişlik alanları oldu (geç iyileşen) ondan kaynaklı. Fakat ben diğer arkadaşların bahsettiği gibi morluk vs hiç yaşamadım. Ama ilk andan itibaren tam 3 gün aktif olarak buz koydum. Daha öncede yazmıştım iki tane buz torbası aldım yumuşak mavi sıvı var içinde , eczane yada medikalde bulabilirsin. Buz morarma durumunu azalttı zaten. Şişlik kısmına gelince 2. gün balon gibi oldum

Ama 3 gün inmeye başladı ve 4. gün işe geldim . Yatma şekline gelince ; dert etme .... öyle bi zorunluluk yok. Sadece iki üç yastık koy dik yatmaya çalış. Sızıntı şeklinde kanama olduğu için ve şişmesini engellio. ben 10 Gün sonra normal yatmaya başladım. Hiç de zararı olmadı gayet mutluyum

Ameliyat öncesine gelince ; bitki çayı içme son 15 gün yasak, sigara alkol tüketimi varsa yasak, aspirin , kiraz karpuz gibi kanı sıvılaştıran şeyleri tüketimi yasak. Bi ameliyattan 12 saat önce yeme içme yasak. gece 12 den sonra hiç bişey yiyip içme. Bunun dışında kolay giyinip çıkaracağın üst al (düğmeli şart değil , boğazı bol bi badi bile işini görür , burnuna değmezsin çıkarırken mesele o) , badem yağı al , kulak çöpü al , bolca kağıt havlu gidio kanamadan dolayı , pipet hiç kullanmadım, gerekli de görmüyorum açıkcası . Bu kadar cnm ya ; ) Ağrı gerçekten yok. Benim canım tatlıdır. Öyle çok dayanıklı filan değilim. Ama inan ağrı olmuyor. Uyumak zor 3 gün . burnun tıkalı çünkü. O kadar da olacak

Şişlik ve morluk düzenli buz kompleksi yaparsan erkenden geçecek. Anestezinin etkisi ile ilk gün sersem gibi oluosun zaten. Uykulu geçiyo. ikinci gün ayılıyon tam olarak. 2 günde balon gibi şişiyosun , sakın moralini bozma kendini öyle görünce . Geçiyo çünkü. 12 günde herşey çıkmış olacak. Ama şekil tam oturmuş olmayacak. Burunda şişlik ve kalın görüntü olacak. O da zamanla oturuyo zaten. Hergün değiştiğini göreceksin zaten