- Konu Sahibi papatyaugur
-
Merhaba kızlar,
Burun amelyatı sonrası hiç burnuna darbe alan oldu mu? Buradan baktığım kadarıyla çocugunun eli, kolu, yada arkdaşının eli vs. çarpan olmuş bişey olmamış. Benım ameliya olalı 6 ay oldu, çok güzel sakındım bugune kadar. Zaten benı bu amelyat acayıp etkıledi.
Gel görki bugun sol elim dudagımda, bilgisayara bakıyorudm. Hain arı pencerende içeri girdi, kulagımın yanında vızzıldama sesıyle panık oldum, sol elimi azğıma vurdum burnuma vurdummu hatırlamıyorum, parmagımıda burnuma vurdum sanırım. Arıyı kovarken ile panık oldum. Sonra herşey geçince amelyat oldugum darbe konusu aklıma geldi, ağladım resmen lavaboya gidip( ya bişey oluysa dıye. Doktorum yurtdışındaymış 2 hafta sonra ulaşabilcem kendisine..
Burnuna darbe alan oldumu böyle, yada bu darbe bişi yaparmı? off yardım edin kızlar
Merhaba kızlar,
Burun amelyatı sonrası hiç burnuna darbe alan oldu mu? Buradan baktığım kadarıyla çocugunun eli, kolu, yada arkdaşının eli vs. çarpan olmuş bişey olmamış. Benım ameliya olalı 6 ay oldu, çok güzel sakındım bugune kadar. Zaten benı bu amelyat acayıp etkıledi.
Gel görki bugun sol elim dudagımda, bilgisayara bakıyorudm. Hain arı pencerende içeri girdi, kulagımın yanında vızzıldama sesıyle panık oldum, sol elimi azğıma vurdum burnuma vurdummu hatırlamıyorum, parmagımıda burnuma vurdum sanırım. Arıyı kovarken ile panık oldum. Sonra herşey geçince amelyat oldugum darbe konusu aklıma geldi, ağladım resmen lavaboya gidip( ya bişey oluysa dıye. Doktorum yurtdışındaymış 2 hafta sonra ulaşabilcem kendisine..
Burnuna darbe alan oldumu böyle, yada bu darbe bişi yaparmı? off yardım edin kızlar
:) canım sen çok paniklemişsin. korkma bişey olmaz 6 ay geçti diyorsun. bu gün benim daha bir hafta oldu, hergece uykumda burnuma çarpıyor elim ve zonklamayla uyanıyorum:) kemiğin kaynamıştır kıkırdaklarında yerleşmiştir boşuna panik yapıyorsun :)
Haklisiniz, ameliyat olali 6 ay oldu. Ama beni bu surec cok ama cook yordu,tum sosyal hayatimdan koptum bisey olur korkusuyla.. bu kadar takinti yapacagimi bilseydim olmazdim.. Bugun agladigim ve uzuldugum kadar baska gun hatirlamiyorum, eve geldim aksamda agladim uzuldum. Abim ve annem bisey olmaz o kadarla dediler, uzme artik kendini dediler. Amelyat olmus arkadaslari bulup aradilar konustum biraz. Simdi sakinlestim artik bisey olduysa da kontrolde gorecegiz..Çunku bu ameliyat beni psikojik acidan cok yordu cok yaslandirdi..boyle olacagini beni psikolojik acidan yoracagini ve yaslandiracagini bilseydim olmazdim..tesekkurler yorum yapan arkadaslara.Korkmayın olmamıştır, eğer olsaydı ağrıdan sızıdan duramazdınız.
Bence sorun olmaz cunku alçı çıkarılırken bile dr cok da nazik davranmıyor.cok cok buyuk bir darbe olmalı ve kanama gibi belirtilerle sorun kendisini gosterir
Ben hep yazip soruyorum kimse cevap yazmiyor. Ameliyat olali bir ay oldu burnuma darbe aldım. Dikişlerim koptu basina gelen var mi? Acıyoe hala birşey olur mu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?