Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası Darbe Almak

papatyaugur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
117
3
16
İstanbul
Merhaba kızlar,

Burun amelyatı sonrası hiç burnuna darbe alan oldu mu? Buradan baktığım kadarıyla çocugunun eli, kolu, yada arkdaşının eli vs. çarpan olmuş bişey olmamış. Benım ameliya olalı 6 ay oldu, çok güzel sakındım bugune kadar. Zaten benı bu amelyat acayıp etkıledi.

Gel görki bugun sol elim dudagımda, bilgisayara bakıyorudm. Hain arı pencerende içeri girdi, kulagımın yanında vızzıldama sesıyle panık oldum, sol elimi azğıma vurdum burnuma vurdummu hatırlamıyorum, parmagımıda burnuma vurdum sanırım. Arıyı kovarken ile panık oldum. Sonra herşey geçince amelyat oldugum darbe konusu aklıma geldi, ağladım resmen lavaboya gidip ( ya bişey oluysa dıye. Doktorum yurtdışındaymış 2 hafta sonra ulaşabilcem kendisine..

Burnuna darbe alan oldumu böyle, yada bu darbe bişi yaparmı? off yardım edin kızlar

Son düzenleme:

Geçmiş olsun ( İşl. bir şey olmamıştır...

Çok sızlama olmadı, kanama falanda zaten olmadı ama, aklıma geldikçe ağlıyorum hala. Mecbur 2 hafta beklicem :''( böyle tecrübesi olan varsa pyalaşabilir mi?

Son düzenleme:
ben dirsek yedim gözlerimden yaş geldi yinede birşey olmadı.seninde birşey olmamıştır merak etme öyle birşey olsa hissedersin zaten yamukluk şişlik ağrı gibi.6 ayda burun baya oturduğu için kolay kolay birşey olmuyor ama yinede dikkat et çok geçmiş olsun.doktorun geldiğinde kontrole git için rahat etsin

ben burun kökü kaş arasına darbe almıştım bişe olmadı çok şükür. burun ucu hâlâ hassas o yüzden panik yapman normal ama seninki darbe sayılmaz bence rahat ol.

:) canım sen çok paniklemişsin. korkma bişey olmaz 6 ay geçti diyorsun. bu gün benim daha bir hafta oldu, hergece uykumda burnuma çarpıyor elim ve zonklamayla uyanıyorum:) kemiğin kaynamıştır kıkırdaklarında yerleşmiştir boşuna panik yapıyorsun :)

Burun ucum evet hala hassas dediğiniz gibi parmagım gelince o hassaslıga pimprikledim idyebilirim.Biraz forumda araştırdım darbe alan çok olmuş bişi olmamış. Birde daha önceden bizim ofiste olan biri var ona söyledim , bunamı ağlıyosun diye güldü..Kendisi ameliyat oldugunda ufak kızının kafası geri atınca burnuna vurmuş bişi olmaz 6 ay olmuş amelyat olalı ağlama artk dedi. Söylenenleri ve sizlerin yazdıkalrını okuyunca rahatladım biraz..

Korkmayın olmamıştır, eğer olsaydı ağrıdan sızıdan duramazdınız.
Haklisiniz, ameliyat olali 6 ay oldu. Ama beni bu surec cok ama cook yordu,tum sosyal hayatimdan koptum bisey olur korkusuyla.. bu kadar takinti yapacagimi bilseydim olmazdim.. Bugun agladigim ve uzuldugum kadar baska gun hatirlamiyorum, eve geldim aksamda agladim uzuldum. Abim ve annem bisey olmaz o kadarla dediler, uzme artik kendini dediler. Amelyat olmus arkadaslari bulup aradilar konustum biraz. Simdi sakinlestim artik bisey olduysa da kontrolde gorecegiz..Çunku bu ameliyat beni psikojik acidan cok yordu cok yaslandirdi..boyle olacagini beni psikolojik acidan yoracagini ve yaslandiracagini bilseydim olmazdim..tesekkurler yorum yapan arkadaslara.

bende burnuma estetik yaptırmak istiyorum hatta günü bile alındı 30unda ameliyat olcam ama korkuyorum güzel olmazsa diye vazgeciyorum gibi oluyo sonucta geri dönüşü yok

Ben hep yazip soruyorum kimse cevap yazmiyor. Ameliyat olali bir ay oldu burnuma darbe aldım. Dikişlerim koptu basina gelen var mi? Acıyoe hala birşey olur mu(

valla şu konuyu görene kadar bende bu kadar büyüten tek benim diyordum heralde aynı dertten müzdarip 7. ay olcak 1 hafta sonra hala rahat edemedim kalbinin kırmadığım arkadaşım kalmadı bana yaklaşıyorlar diye en son doktora gittim bayağı tuttu salladı burnumu sonra psikolojik destek almamı istedi öyle deyince yok artık dedim hayatının sonuna kadar böyle yaşayamazsın çok abartmışsın dedi bakalım yavaş yavaş düzeliyorum ama huylanıyorum hala çok garip bi his oluyo ama düzeliyo

2 cocugum var alciliyken falan haliyle ufak ufak bir iki darbe almistim burnuma ama bu sabah uyurken oglum kafa atti 26 gunluk burnuna nasil aci beynimde simsek cakti halada agrisi cok ben agliyorum uykulu yavrum agliyor uykusunda ozur dilerim annecigim uzulme annecigim daha 3 yasinda merhametli kuzum asil sorum agrim var ve hafif kanli burun akintisi olustuvgun icinde az miktar devlrt hastanesinde oldum doktora ulasamam yasayan varmi

ameliyatımın üstünden 20 gün geçti. bir kaç gün önce burun ucum giysimi çıkartırken yukarı doğru itildi. o an ağrı çok olmadı fakat çok korkuyorum. benim gibi ameliyatının üstünden bu kadar kısa süre geçip ucu yukarı doğru itilerek burnuna darbe alan var mı? sinirlerim altüst olmuş durumda.... lütfen böyle bir şey yaşayan varsa yazsın..

Bence sorun olmaz cunku alçı çıkarılırken bile dr cok da nazik davranmıyor.cok cok buyuk bir darbe olmalı ve kanama gibi belirtilerle sorun kendisini gosterir

Bence sorun olmaz cunku alçı çıkarılırken bile dr cok da nazik davranmıyor.cok cok buyuk bir darbe olmalı ve kanama gibi belirtilerle sorun kendisini gosterir

kanama vb olmadı fakat doktorum dikişler kopmuş olabilir diye yazınca çok çok korktum. akşam yemeği bile yiyemedim. gözlerim dolu dolu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…