Burun estetiği ameliyatı sonrası kötü sonuç

Hayır kötü değil ama doktorun konumlandırdığı şekilde kalmıyor,iyileşme sürecinde farklı sekle bürünebilir. Doktor çok tecrubeliyse,geleceği on görerek şekil veriyor. 3k burun isteyenlerde bu geçiş şart mesela. Düz isteyenlerde olmuyor gibi gibi... burnun bence kötü değil, biraz beklemen lazım
3 k istemiştim bende ama dalgalı bir şekilde hayal etmemiştim maalesef umarım ödemdir ve iner

burunda bir sıkıntı göremedim. Bahsettiğiniz yer supratip breakpoint üstteki çıkıntı dediğiniz yer ise ya ödem ya da kemik iyileşirken bu hali almış olabilir.. burun ucunun bu ameliyattan sonra bir miktar düşmesi normal cilt kalınlığına iyileşme dokusuna göre düşme miktarı değişebilir… kısacası şuan bir sıkıntı yok

Objektif olarak söylüyorum. Burnunuz güzel olmuş bence. Kötü değil.

Güle güle kullanın.

Düşüklüğe dair hiçbir belirti yok, nerden çıkardınız anlamadım. Burun ucunun açısı 90 dereceden (kırmızıyla işaretledim) düşükse burun ucu düşük olur. 90 dereceden, yani kırmızı açıdan daha genişse (lacivert açı) düşük değildir, kalkıktır.
Burun ucun asla düşük degil hatta kalkık bile. Ama geçmişteki cokukluk bende de var 2. Ayimdayim gecermi bilmiyorum ama beni çok rahatsız ediyor

Kendi burnunuz nasildi ? Supratip gecişi vermis. Benim burnum da alci ciktiginda aynı sizin gibiydi.... Şuan o kısım daha düz ama burun ucum daha ileri konumlandı. Sonuç olarak beğenmiyorum,bir butun halinde degil. 6 aya doğru daha net belli olur
Bende de var ama tam olarak ne anlayamadım odemmi semerci burnu mi yorumlarmisiniz bugün tam 2. Ayi bitirdim

Eklentiler

• IMG_20221205_110903.webp
    IMG_20221205_110903.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 325
  • Screenshot_2022-12-05-11-11-55-78_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2022-12-05-11-11-55-78_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    9 KB · Görüntüleme: 311
Bende de var ama tam olarak ne anlayamadım odemmi semerci burnu mi yorumlarmisiniz bugün tam 2. Ayi bitirdim
Burnunuz ameliyat masasına göre çok inmiş. Şu anda burnunuz kalkık değil, açısı gayet normal.

Fakat ameliyat görüntüsü bana tuhaf geldi. Tam net de değil ama burun sırtında pütürler var gibi duruyor. O pütürler en baştan belliymiş yani, niye bu şekilde kapatmış burnu anlamadım. Supratip break de bir değişik göründü gözüme, çok aşağıda bırakmış ama sonradan yukarı kaymış, tekniğiyle ilgili herhalde?

Sırtta düzensizlik var ama yine de profilden çok dikkat etmedikçe belli olmuyor. Sizin burnunuzda en çok burun deliklerinin önden görüntüsü dikkatimi çekmişti benim. Şekli doğal durmuyor gibi geldi.

Bence başarısız bir doktormuş.

Burnunuz ameliyat masasına göre çok inmiş. Şu anda burnunuz kalkık değil, açısı gayet normal.

Fakat ameliyat görüntüsü bana tuhaf geldi. Tam net de değil ama burun sırtında pütürler var gibi duruyor. O pütürler en baştan belliymiş yani, niye bu şekilde kapatmış burnu anlamadım. Supratip break de bir değişik göründü gözüme, çok aşağıda bırakmış ama sonradan yukarı kaymış, tekniğiyle ilgili herhalde?

Sırtta düzensizlik var ama yine de profilden çok dikkat etmedikçe belli olmuyor. Sizin burnunuzda en çok burun deliklerinin önden görüntüsü dikkatimi çekmişti benim. Şekli doğal durmuyor gibi geldi.

Bence başarısız bir doktormuş.
Evet malesef çok kötü durumda keşke bu kadar olsaydı burnum önden yamuk duruyo burun deliklerim eşit değil sırtı pütürlü bırakmış mahvetti burnumu

Burun ucun asla düşük degil hatta kalkık bile. Ama geçmişteki cokukluk bende de var 2. Ayimdayim gecermi bilmiyorum ama beni çok rahatsız ediyor
IMG_20221205_214312.jpg
ameliyat resimleri biraz korkunçtu benim bu fotoğrafı gördüğümde korkmuştum 😂 ilk hali buydu
İkinci fotoğrafta üçüncü aya gireceğim bugün çekildi

Eklentiler

• IMG_20221205_214814.webp
    IMG_20221205_214814.webp
    10 KB · Görüntüleme: 281
Burun ucum fotoğrafta kalkık duruyor evet ama çevremde burun ortası çukur gibi lafını duyuyorum belki o çukurdan düşük duruyor.
buna biraz benzer ama daha küçük bir çukur bende vardı. burun ucunun ödemi inecek. sırt kısım zaten etli değil. burun ucun indikçe o çukur da bence düzleşecek.

Back
X