Burun Estetiği Amirali Nevai

larakush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
5
1
88
Arkadaşlar, kız kardeşim Kasım ayının başında tüm olmaması konusundaki ısrarlarıma rağmen Amirali beye ameliyat oldu, bu forumda araştırmış. yorumlara göre gitmiş görüşmüş ve oldu, sonuç inanamadım,muhteşem doğal bir burun çıkmış meydana. daha 2. ci haftasındayken bile bu kadar güzel olmuşken şişleri daha da inince nasıl olur diye bunca yıldır "yapılmış burun belli olur " korkusunu yenerek istanbula gittim. Pazartesi 10 Kasıma görüşme randevusu aldım, aynı gün 2 saat sonra ameliyat oldum, hem burun hem Antalya da yaptırdığım yanlış botox uygulamasından dan düşen göz kapaklarımdan.

Tam 6 hafta oldu ve inanılmaz mutluyum, o kadar doğal o kadar yüze uygun yaptı ki, asla böyle bir burun isterim demedım tamamen Amirali beye yüzüme en çok hangisi yakışırsa en doğal hangisi olursa öyle yapın dedim ve yaptı da,iyi ki de yaptırdım. Aynaya severek bakıyorum artık, eline koluna, emeğine sağlık doktorumun :=)

Albüme resimler ekledim, yaşım 43 önceki resim yaşımı tamamen yansıtırken sonrakilere bakmaya doyamıyorumm:=)

Yaptırmak isteyen herkese sakın ertelemeyın derim,

Back