merhaba, ben de ankarada araştırıyorum. özetlemem gerekirse çok seçenek var dolayısıyla seçim yapmak çok zor. Elbette bilindik birkaç isim var ama çok pahalılar. isim ve unvanlarını kullanıyorlar yoksa ortaya çok bir şahaserin çıktığı da yok. gerçekten instagramdan bakıyorum, burunların bazısı başarılı bir kısmı ciddi ölçüde vasat, doğallıktan uzak veya doğal olacak diye hiç dokunulmamış gibi. Burada belki hastaların tercihleri de önemli ama bunları vitrine koyan bir dr u eleyebiliyorum kendimde de bir risk yaşar mıyım diye. Başta Prof dr. Taşkın Yücel'i düşündüm kendisi KBB'ci ama bazı estetik cerrahlardan başarılı operasyonları var ve oldukça da bilgili bir bey. ama kendisinde ilgi biraz zayıftı çok olumlu bir elektrik aldığım söylenemez. ben bir doktor da, operasyon sonrasında da muhattap olacağım ve ilgi alakasıyla işine ve insana değer verdiğini göstermesini önemsiyorum. sonuçta biraz kumar bu iş, kimse %100 garanti veremez göreceli güzellik için. Prof. olduğundan pahalı bir dr kendisi ama dediğim gibi değerlendirme sizde.
Haldun Kanburoğlu da çok başarılı. ayrıca plastik cerrah. ve süper tatlı sempatik bir insan. harika burunlar tasarlıyor. ama işin kötü kısmı çok pahalı. benim bütçeme göre değil.
Tolga Eryılmazın sınırlı sayıda çalışmasını gördüm. ama çok beğendim. kendisiyle yüzyüze de görüşeceğim. detayları girerim. fiyat konusunda bir bilgim yok.