Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba elimde eleye eleye atahan ağrılı kalmıştı ancak forumda yorumlarına bakınca korkmadım değil. gerçekten bu kadar kötü mü çünkü bana benzeyen kişileri istediğim gibi yapmış. ameliyat olan varsa lütfen paylaşsın benimle randevu alacağım.
merhaba elimde eleye eleye atahan ağrılı kalmıştı ancak forumda yorumlarına bakınca korkmadım değil. gerçekten bu kadar kötü mü çünkü bana benzeyen kişileri istediğim gibi yapmış. ameliyat olan varsa lütfen paylaşsın benimle randevu alacağım.
Merhaba ben amaliyat oldum Atahan ağrılı ya burun ucum çöktü iki taraftan bana revizyon önerdi daha karar vermedim ama benim arkadaşım benden önce amaliayat oldu ve ailesinden 3 kişi daha amaliyat oldu aynı doktora onlar cok memnunlar kliniğine gittiğimde de çok güzel burunlar yapmıştı ama bende olmadı maalesef çok üzücü bir durum benim için sanırım burun amaliyati birazda şans işi
Tabi siz iyi düşünün doktor işini iyice araştırın revizyon olmak için bir yıl beklemek bide duzelirmi daha kötü olurmu diye düşünmek çok zor bir süreçtir hatta burnunuza sıkıntı yoksa olmayın bile ben bende kendime kızıyorum keşke olmasaydın diye