Burun estetiği+badem göz

Venuslukedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
151
98
33
24
Herkese iyi akşamlaar❤️ hem burun estetiği hem de şakak germe, bella eyes ya da badem göz estetiği yapabilecek bir doktor arıyorum. İkisini birlikte olanınız var mı? Hangi doktoru tavsiye edersiniz

Badem gözü bir tanıdığım yaptırdı ve burda da aynı şikayeti çok gördüm. Cildinizi kesip saçınızdan dikiş atılıyor ve o dikiş atılan yerde saç çıkmıyor çizgi şeklinde.. iyi araştırın :( göz doktorlarına danışın estetikçilere değil bu konuda🙏🏻

Badem gözü bir tanıdığım yaptırdı ve burda da aynı şikayeti çok gördüm. Cildinizi kesip saçınızdan dikiş atılıyor ve o dikiş atılan yerde saç çıkmıyor çizgi şeklinde.. iyi araştırın :KK43: göz doktorlarına danışın estetikçilere değil bu konuda🙏🏻
Aksine göz doktoruna yaptırılmaması gereken bir işlem sadece gözde bir görme kusuru varsa miyop astigmat önce lazer ameliyat düşünülüyorsa lazer ameliyat yapılmalı, sonra badem göz ameliyatı. Haberlerde badem gözü , göz doktoruna yaptıran bir kişinin kötü durumda olduğunu gördüm. Kbbciler de yapıyor mesela Antalya da Gökhan Uğur o doktorun hastalarından da çok şikayet var.

Herkese iyi akşamlaar❤ hem burun estetiği hem de şakak germe, bella eyes ya da badem göz estetiği yapabilecek bir doktor arıyorum. İkisini birlikte olanınız var mı? Hangi doktoru tavsiye edersiniz
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbulda yaşıyorsanız Zekeriya Kul ile görüşebilirsiniz, hastaları genelde memnun ama yüz yüze görüşmekte fayda var

Aksine göz doktoruna yaptırılmaması gereken bir işlem sadece gözde bir görme kusuru varsa miyop astigmat önce lazer ameliyat düşünülüyorsa lazer ameliyat yapılmalı, sonra badem göz ameliyatı. Haberlerde badem gözü , göz doktoruna yaptıran bir kişinin kötü durumda olduğunu gördüm. Kbbciler de yapıyor mesela Antalya da Gökhan Uğur o doktorun hastalarından da çok şikayet var.
Goz doktorlarina DANISIN yazmisim zaten hanim efendi. Estetik cerrahlarin herpsi badem goz ameliyati yapmaz zor bir ameliyattir. Farkli farkli bir suru yontemi var. Gozu germe ameliyatinin hic bir ise yaramadigini estetik doktoru soylemez aa tabi yapalim der, ama goz uzmanlari sizin gozunuze ne lazimsa en acik sekilde soyler. Danismakta fayda var. Mahalledeki goz doktoruna gidilsin demiyorum bende, Dunya Goz hastanesinde bu konuda uzman insanlar var

Goz doktorlarina DANISIN yazmisim zaten hanim efendi. Estetik cerrahlarin herpsi badem goz ameliyati yapmaz zor bir ameliyattir. Farkli farkli bir suru yontemi var. Gozu germe ameliyatinin hic bir ise yaramadigini estetik doktoru soylemez aa tabi yapalim der, ama goz uzmanlari sizin gozunuze ne lazimsa en acik sekilde soyler. Danismakta fayda var. Mahalledeki goz doktoruna gidilsin demiyorum bende, Dunya Goz hastanesinde bu konuda uzman insanlar var
Plâstik cerrahların içinde de etik davranan birçok doktor var, göz doktorlarının içinde de durumu lehine çevirmek isteyenler de var ben birçok göz doktorunun yapabileceği ameliyatlar arasında badem göz estetiği gördüm, yani her uzmanlık alanında hastayı iyi yönlendiren ya da banane diyip ticari yaklaşan doktorlar var.

Badem gözü bir tanıdığım yaptırdı ve burda da aynı şikayeti çok gördüm. Cildinizi kesip saçınızdan dikiş atılıyor ve o dikiş atılan yerde saç çıkmıyor çizgi şeklinde.. iyi araştırın :KK43: göz doktorlarına danışın estetikçilere değil bu konuda🙏🏻
Ben de aslında saçtan girilen teknikte istiyorum. Üst göz kapağı kesilmesin gözüme zarar gelecek gibi hissediyorum. Teşekkür ederim🌸

Herkese iyi akşamlaar❤️ hem burun estetiği hem de şakak germe, bella eyes ya da badem göz estetiği yapabilecek bir doktor arıyorum. İkisini birlikte olanınız var mı? Hangi doktoru tavsiye edersiniz
Burun estetiği için Çiğli ekol hastanesinde uzman doktor Murat Uygur tavsiye ederim canım bu işin en iyisi ben her sabah burnuma bakıp çok mutlu oluyorum 🥰 Birde bu doktorun ikiz kardeşi var plastik cerrah Fatih Uygur ona da dudak dolgusu yaptırdım enfes oldu diğer isteklerini o yapabilir 😘

Eklentiler

• B3043CFC-1AA5-42F9-8C21-F19976904D6D.webp
    B3043CFC-1AA5-42F9-8C21-F19976904D6D.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 138
  • 31C30BD5-9DF9-4194-ABC7-4E41B265934E.webp
    31C30BD5-9DF9-4194-ABC7-4E41B265934E.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 56CEA4BD-EBF4-414E-949A-3148370B1FA7.webp
    56CEA4BD-EBF4-414E-949A-3148370B1FA7.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 82
  • D4CC8492-432E-4988-8957-1BCFB931D002.webp
    D4CC8492-432E-4988-8957-1BCFB931D002.webp