BURUN ESTETİĞİ BAKAR MISINIZ ( Fotoğraflı)

elabyrktr

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
20
7
16
23
Merhabalar arkadaşlar benim burun ameliyatında 10.ayındayım şuan yeni girdim 10.ayına sizce nasıl her hangi bir düşme falan mı bazen acaba daha mı kalkık olsaydı falan diye düşünüyorum ama çevremdeki herkes çok beğeniypr çok doğal ve güzel diyorlar ama ben aşırı takıntılı biriyim bazen küçücük bir şeyi bile takıntı haline getirebiliyorum yorumlarınızı almak istiyorum sizce nasıl?☺️🥰❤️🌸

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3244334 Merhabalar arkadaşlar benim burun ameliyatında 10.ayındayım şuan yeni girdim 10.ayına sizce nasıl her hangi bir düşme falan mı bazen acaba daha mı kalkık olsaydı falan diye düşünüyorum ama çevremdeki herkes çok beğeniypr çok doğal ve güzel diyorlar ama ben aşırı takıntılı biriyim bazen küçücük bir şeyi bile takıntı haline getirebiliyorum yorumlarınızı almak istiyorum sizce nasıl?☺️🥰❤️🌸Eki Görüntüle 3244335 Eki Görüntüle 3244336 Eki Görüntüle 3244337
Bence gayet doğal duruyor ve yüzüne oturmuş şimdiden, ucu çok kalkık olanlar aşırı yapay duruyor, baya iyi olmuş:)

Aşırı doğal, bence sakın takma. Bazı burunlar çok yapay duruyor görünce acıyorum seninki söylemesen estetik demezdim Ve yüzüne yakısmıs

Çok güzel olmuş bence, ben aynı tornacıdan çıkmış gibi tek tip estetikleri beğenmiyorum. Bence sizinki yüzünüzle de bütün olmuş🌸

Çok güzel olmuş bence, ben aynı tornacıdan çıkmış gibi tek tip estetikleri beğenmiyorum. Bence sizinki yüzünüzle de bütün olmuş🌸
Bende korkuyordum başlarda çok yapay olacak falan diyede doktorum sağolsun çok iyiydi her zamanda çok ilgilendi çok teşekkür güzel mesajlarınıza çok sağolun🙏❤️🥰🫶🏻

Doktorunuz kimdi? Kesinlikle çok güzel ve doğal olmuş. Benimki kalkık oldu ve asla beğenmiyorum o görüntüyü 🥲

Merhabalar arkadaşlar benim burun ameliyatında 10.ayındayım şuan yeni girdim 10.ayına sizce nasıl her hangi bir düşme falan mı bazen acaba daha mı kalkık olsaydı falan diye düşünüyorum ama çevremdeki herkes çok beğeniypr çok doğal ve güzel diyorlar ama ben aşırı takıntılı biriyim bazen küçücük bir şeyi bile takıntı haline getirebiliyorum yorumlarınızı almak istiyorum sizce nasıl?☺️🥰❤️🌸
Merhabalar. Ben de 12 haziranda ameliyat olacağım esabil hoca da. Resiminiz görünmüyor acaba tekrar paylaşabilir misiniz ve memnun musunuz. Burada yakın zamanda pek paylaşım yapılmamış. Son yorumlarda çoğunlukla olumsuz. Sonradan yorumları görünce moralim bozuldu şurda bir haftadan az zaman var ameliyatıma kafam çok karıştı ☹️

Merhabalar. Ben de 12 haziranda ameliyat olacağım esabil hoca da. Resiminiz görünmüyor acaba tekrar paylaşabilir misiniz ve memnun musunuz. Burada yakın zamanda pek paylaşım yapılmamış. Son yorumlarda çoğunlukla olumsuz. Sonradan yorumları görünce moralim bozuldu şurda bir haftadan az zaman var ameliyatıma kafam çok karıştı ☹️
Merhaba balım burada atmak istemiyorum da ulaşa bileceğim bir sosyal medyan varsa bana ver kuzum oradan atıyım dahada detaylı konuşuruz istersen ☺️

Back
X