Bence gayet doğal duruyor ve yüzüne oturmuş şimdiden, ucu çok kalkık olanlar aşırı yapay duruyor, baya iyi olmuş:)Eki Görüntüle 3244334 Merhabalar arkadaşlar benim burun ameliyatında 10.ayındayım şuan yeni girdim 10.ayına sizce nasıl her hangi bir düşme falan mı bazen acaba daha mı kalkık olsaydı falan diye düşünüyorum ama çevremdeki herkes çok beğeniypr çok doğal ve güzel diyorlar ama ben aşırı takıntılı biriyim bazen küçücük bir şeyi bile takıntı haline getirebiliyorum yorumlarınızı almak istiyorum sizce nasıl? Eki Görüntüle 3244335 Eki Görüntüle 3244336 Eki Görüntüle 3244337
Yaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldum başkasından bunları duymak çok sağolunBence gayet doğal duruyor ve yüzüne oturmuş şimdiden, ucu çok kalkık olanlar aşırı yapay duruyor, baya iyi olmuş:)
Çookk teşekkür ederimAşırı doğal, bence sakın takma. Bazı burunlar çok yapay duruyor görünce acıyorum seninki söylemesen estetik demezdim Ve yüzüne yakısmıs
Çok teşekkür ederim çok sağolun mutlu oldumÇok hoş duruyor.
Bende korkuyordum başlarda çok yapay olacak falan diyede doktorum sağolsun çok iyiydi her zamanda çok ilgilendi çok teşekkür güzel mesajlarınıza çok sağolunÇok güzel olmuş bence, ben aynı tornacıdan çıkmış gibi tek tip estetikleri beğenmiyorum. Bence sizinki yüzünüzle de bütün olmuş
Çokk teşekkür ederim çok sağolunÇok hoş görünüyor, keyfini çıkar bencehangi doktora ameliyat olmuştun?
Çok teşekkür ederim zamanla iner belki balım ya benimde başlarda öyleydi zamanla düzeldi.Esabil Ekerdi kuzumDoktorunuz kimdi? Kesinlikle çok güzel ve doğal olmuş. Benimki kalkık oldu ve asla beğenmiyorum o görüntüyü
Çokk teşekkür ederimmÇok güzel olmuş ben çok beğendim. Doğal duruyor.
Merhabalar. Ben de 12 haziranda ameliyat olacağım esabil hoca da. Resiminiz görünmüyor acaba tekrar paylaşabilir misiniz ve memnun musunuz. Burada yakın zamanda pek paylaşım yapılmamış. Son yorumlarda çoğunlukla olumsuz. Sonradan yorumları görünce moralim bozuldu şurda bir haftadan az zaman var ameliyatıma kafam çok karıştıMerhabalar arkadaşlar benim burun ameliyatında 10.ayındayım şuan yeni girdim 10.ayına sizce nasıl her hangi bir düşme falan mı bazen acaba daha mı kalkık olsaydı falan diye düşünüyorum ama çevremdeki herkes çok beğeniypr çok doğal ve güzel diyorlar ama ben aşırı takıntılı biriyim bazen küçücük bir şeyi bile takıntı haline getirebiliyorum yorumlarınızı almak istiyorum sizce nasıl?
Merhaba balım burada atmak istemiyorum da ulaşa bileceğim bir sosyal medyan varsa bana ver kuzum oradan atıyım dahada detaylı konuşuruz istersenMerhabalar. Ben de 12 haziranda ameliyat olacağım esabil hoca da. Resiminiz görünmüyor acaba tekrar paylaşabilir misiniz ve memnun musunuz. Burada yakın zamanda pek paylaşım yapılmamış. Son yorumlarda çoğunlukla olumsuz. Sonradan yorumları görünce moralim bozuldu şurda bir haftadan az zaman var ameliyatıma kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?