Burun estetiği, bakışlar..

En zorunu atlattiniz ben 2.gun aglamistim tamponlarim tikaliydi ve kulaklarimda olusan basinc yuzunden yutkunamiyor bir sey yiyemiyordum. Ama 3.gunden sonra iyiydim siz de oyle olursunuz tampon cikinca bitiyor zaten her sey
Tampon alınırken zor oluyor mu ağlayamadım bile gözlerim kapandı resmen

Tampon alınırken zor oluyor mu ağlayamadım bile gözlerim kapandı resmen
Canım ben 2.gün aşırı aşırı şiştim fotoğraflarım var ama insanların göz sağlığı açısından paylaşmıyorum 😄😂
Tamponlarım alınırken benim canım hiç acımadı ama değişik bir his oldu. Nasıl tarif ederim bilemedim, gözümden bir iki damla yaş geldi ama acı değildi o his:) tamponlar çıktıktan sonra inanılmaz güzel nefes alıyorsunuz o oksijenin tüm hücrelerinize işlediğini hissediyorsunuz.

Canım ben 2.gün aşırı aşırı şiştim fotoğraflarım var ama insanların göz sağlığı açısından paylaşmıyorum 😄😂
Tamponlarım alınırken benim canım hiç acımadı ama değişik bir his oldu. Nasıl tarif ederim bilemedim, gözümden bir iki damla yaş geldi ama acı değildi o his:) tamponlar çıktıktan sonra inanılmaz güzel nefes alıyorsunuz o oksijenin tüm hücrelerinize işlediğini hissediyorsunuz.
Çok teşekkür ederim canım yorumlarınız beni çok rahatlatıyor
Şunu anladım her geçen gün daha da toparlanıyorum Çarşamba günü ameliyat oldum bugün çok daha iyiyim
Bakalım sonuç ne olacak

Çok teşekkür ederim canım yorumlarınız beni çok rahatlatıyor
Şunu anladım her geçen gün daha da toparlanıyorum Çarşamba günü ameliyat oldum bugün çok daha iyiyim
Bakalım sonuç ne olacak
Canım inan başkalarıyla aynı şeyleri yaşıyor olmayı görmek süreci normalleştiriyor :)
3.günden sonra şişlikler azalır ama şişlikler benim gözümden aşağıya doğru inmişti. Çenem bile şişti,dokundugumda uyuşukluk vardı. Şöyle bi 10 gün sonra daha iyi hissedeceksin :)

Merhaba hanımlar bende dokuz ay oldu burun estetiği yaptırdığım herşey güzelde ikinkas arası şişlik henüz tam inmedi ve göz pinarina yakın yerde elime birşey geliyor kikirdakmi odemmi bilemedim.bir yıl veya iki yılda tam toparlanıyor diye okudum nette.kafama çok takılıyor doktorum yaptığım işin arkasındayım dedi ameliyat olurken revizyon gerekirse ama ben çok korkuyorum revizyondan .😔Benim gibi problemi olup düzelen varmı acaba ?

Back
X