Burun estetiği, bakışlar..

Benim 1 yili gecti bende gercekten aylarca depresyondaydim. Yuzumde cok odem vardi. Bakislar gulus herseyim farkliydi. Ama bu foruma girince benle birlikte ameliyat olan herkes ayni seylerden sikayetciydi. Gerci ben yeni burnumu sevemedim cok kavisli oldugu icinde bakislarim farkliydi . Dolgu yaptirip kavisi biraz doldurttum.
Şuan memnun musunuz?

Hic merak etme, her sey cok güzel olacak, daha bir ay bile olmamis, benim oglum tam üc hafta önce oldu, onda da öyleydi ama gün gectikce yüzdeki hersey cözülüyor ve yüz oturuyor, üst dudak bile ilk zamanlarda kilit gibi oluyor yani gülemiyosun bakislarin cok tuhaf falan filan ama bu ameliyat sabir isi, hele ikinci bi ameliyati düsünmek tamamen psikoloji ile alakali olan bir sey. Benim oglumun alni da balon gibiydi onda hersey baya hizli ilerledi. Bu yüzden en az bi 2 ay daha sabretmelisin.

Hic merak etme, her sey cok güzel olacak, daha bir ay bile olmamis, benim oglum tam üc hafta önce oldu, onda da öyleydi ama gün gectikce yüzdeki hersey cözülüyor ve yüz oturuyor, üst dudak bile ilk zamanlarda kilit gibi oluyor yani gülemiyosun bakislarin cok tuhaf falan filan ama bu ameliyat sabir isi, hele ikinci bi ameliyati düsünmek tamamen psikoloji ile alakali olan bir sey. Benim oglumun alni da balon gibiydi onda hersey baya hizli ilerledi. Bu yüzden en az bi 2 ay daha sabretmelisin.
Bugün gördü birkaç arkadaşım dün çok şişti bugün daha normal dediler mutlu oldum. Ben de alnıma kadar şiştim,bariz belliydi. Alnım geçti.gibi ama kaş aramla göz pınarı hizamdaki garip görüntü rahatsız edici gerçekten.
Yoksa genel olarak şeklinden memnunum.
Size de çok geçmiş olsun.. Gülememek,mimikleri tam kullanamamak zor gerçekten.

Çok şükür daha iyiyim bugün kızlar
Baya şişti gözler ödemde var sıvı beslenmeye çalışıyorum
Çok halsiz kaldım ama bugün daha kafamı dik tutabildim

Çok şükür daha iyiyim bugün kızlar
Baya şişti gözler ödemde var sıvı beslenmeye çalışıyorum
Çok halsiz kaldım ama bugün daha kafamı dik tutabildim
En zorunu atlattiniz ben 2.gun aglamistim tamponlarim tikaliydi ve kulaklarimda olusan basinc yuzunden yutkunamiyor bir sey yiyemiyordum. Ama 3.gunden sonra iyiydim siz de oyle olursunuz tampon cikinca bitiyor zaten her sey

Back
X